Mennyi pénzt szoktataok elkölteni EGY vásárlás alatt elkölteni?
Attól függ, hogy milyen vásárlásról van szó: sima hétközi apróság, vagy nagybevásárlás.
Hétközben 4-6000/vásárlás (heti 2-3 alkalommal), hétvégi 15-20000 körül szokott lenni. Persze kenyér, tej, ásványvíz stb napi szinten mennek a sarki boltból, 1-1500 ft/nap.
Ruhavásárlásra gondolsz?
Utoljára 12.000-t költöttem, Zarában vettem 2 leárazott trikót és egy új kollekciós farmert, ez 3 napja volt.
Előtte szombaton voltam vásárolgatni 18.000-t költöttem, pár nappal előtte meg 10.000 körül. Szóval így kb 1,5 héten belül 40 ezer körül ment el.
De ez most "sűrűbb" időszak volt, több pénzem volt, amúgy havi szinten 20-30 ezer körül szoktam vásárolni.
Auchanos bevásárlás 20-30 között. Nem szoktunk brutálnagy bevásárlást tartani, megvesszük ami nincs vagy fogyóban van (mosópor, samponok, tusfürdők, hús a fagyasztóba, tej stb.) a kisebb dolgokból max annyit veszünk ami pár napon belül kell (pl. tejföl) de naponta megyünk a kis dolgokért a közeli Reálba pl. üdítő.
Elnézést pasi vagyok, ha ér valamit a vélemény :)
Szigorúan igény/szükség szerint: májusban szandál 17ezerért (drbatz)
júniusban lenvászon nadrág 8ezer (Thomas)
július 2db halászgatya 7ezer (Tesco) úszónadrág 2ezer
Legutóbb térdcsizmát vettem 1200 ft, miniszoknya 1700, harisnyát minden alkalommal veszek 200 ft. Póló 700 ft.
Egy vásárlás alkalmával nem költök többet 5000 ft-nál. Kb havonta vásárolok. De engem nem érdekelnek a márkák, ugyanazt megveszem amit mások, csak én márkátlanul jóval olcsóbban.
Hogy mennyit koltok?
En peldaul 1-2eve ugy oroklom meg a ruhaimat, 18 eves vagyok, elkezdtem dolgozni .
Mult honapban sajnos elment a penzem de nem ruhara, magamra akkor nem is koltottem ..
Es most megfogadtam, nem erdekel a penz, valami mas hulyesegre ugyis elmenne, veszek magamnak vegre ruhakat 50.000ft ertekben ... Igen, az onbizalmon hatalmasat dob egy ruha ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!