Kapott már valaki Tgyást vagy Gyedet a kompenzációval együtt?
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 18:27
11/16 anonim válasza:
Levelet írtam az OEP-nek, mert onnan kapom a gyedet. Azt a választ kaptam, hogy :"Tájékoztatom, hogy a terhességi-gyermekágyi segélyben és gyermekgondozási díjban részesülők részére várhatóan a március havi ellátással együtt folyósítjuk a jövedelempótlékot. Amennyiben jogosult a jövedelempótlékra, úgy a kifizetés január 1-től visszamenőlegesen történik."
12/16 A kérdező kommentje:
Közben ma már ezt olvastam én is.
"A jövő hónap elején a márciusi ellátással együtt - januárig visszamenőleg - egy összegben kapják meg a jövedelempótlékot azok a terhességi-gyermekágyi segélyben (tgyás), illetve gyermekgondozási díjban (gyed) részesülő kismamák, akik helyesen kitöltve juttatták vissza nyilatkozatukat a folyósító szervhez - közölte honlapján az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP)."
Nagyon kíváncsi leszek,mi fog megvalósulni ebből és bízom benne hogy jól lett kitöltve a papírom.
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!
2012. márc. 6. 19:39
13/16 anonim válasza:
Április előtt akkor nincs.
Ma kaptam gyedet, anélkül:(((
A 96 e ft-os gyedem mára 78 e ft-ot ér:((((
14/16 anonim válasza:
Én tegnap kaptam gyedet,nem tudom nekem mi van benne de 96 ezer helyett 117 ezret kaptam. De én febr. adtam be a családi kedvezményről és a kompenzációrol is a papirt.
15/16 anonim válasza:
16/16 Dink@ válasza:
[link] remélem tudtam segíteni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!