Ha már le van adva a gyedkompenzáció igénylésem, akkor azt már a következő havi gyeddel együtt utalják?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 17:00
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ!
2012. febr. 20. 17:02
3/8 anonim válasza:
Szia
Nekem azt mondták hogy a következő gyedben még tuti nem lesz benne.Egyenlőre csak begyűjtik az adatokat még senki nem tudja mikor fognak fizetni.Én ne mtartom lehetetlennek hogy májusban megkapjuk visszamenőlegesen is
4/8 anonim válasza:
első vagyok
február 8.-án hívott fel a munkáltatom, hogy február 13.-ig töltsem ki és adjam le adjam le mert akkor a köv. hónapban már kapni fogom
Nekem ezt mondták én hiszek nekik, eddig még nem vertek át.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2012. febr. 21. 11:16
6/8 anonim válasza:
a kitöltési útmutatóban leírták hogy a leadott hónapot követő hónapban jár csak a kompenzáció és visszamenőleg nem igényelhető.
7/8 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, hogy te mit olvastál a kitöltési útmutatóban, de én azt olvastam benne, hogy lehet visszamenőleg is igényelni, mi több, én meg is kaptam januárra is. volt benne egy időpont, valami nyári időpont, ami után már nem lehet visszamenőleg igényelni, de már nem emlékszem rá pontosan.
2012. márc. 11. 19:15
8/8 anonim válasza:
aki május 22-ig leadja az kap visszamenőleg ez biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!