Akik a második férjükkel, élettársukkal vannak együtt, boldogabbak?
Jó döntés volt váltani? Vagy csöbörből vödörbe érzésetek van? Mertetek gyerekkel váltani?
Egy szóval megbántátok?
Ha boldogtalan az ember, akkor mindenképpen jó döntés váltani.
Miért ne mernének az emberek gyereket vállalni? Nem mindenkinek sikerül megtalálni elsőre a párját, emiatt ne érezd rosszul magad.
Aki boldogtalan volt és váltott, és most boldog, az szerintem semmiképpen sem bánta meg!
Én két gyerekkel váltottam, azóta már 6 éve vagyunk együtt a férjemmel, és 2 éves a közös kislányunk.
Egy percig nem bántam meg a váltás, az első párommal egyáltalán nem voltunk összeillők, csak az élet sodort bennünket egymás mellé, de hamar születtek a gyerekek (ikrek), így elég sokáig együtt maradtunk.
Nem mondom, hogy a mostani kapcsolatomban is felhőtlenül boldog vagyok, pont tegnap beszélgettünk erről a férjemmel. Alvás előtt az élet nagy kérdését boncolgattuk: ki a a nagy ő, és mindenki megtalálja e?
Arra jutottunk, hogy én egy kiállhatatlan nőszemély vagyok (ez így igaz), a férjem pedig végtelenül türelmes ember, így pont kiegészítjük egymást.
Persze a gondok rányomják a bélyegét a mindennapokra, de ha ezekről elfelejtkezünk, akkor nagyon boldogok vagyunk:))
27 évesen szültem az ikreket, utána 7 évig voltunk még együtt, a bűvös hetes szám!
Majd 2 évig egyedül neveltem a lányokat, utána ismerkedtem meg a mostani párommal és 40 évesen szültem a közös kislányunkat, most 42 vagyok.
13 év van a nagylányok és a pici között:))
Szia..
Bár én nem szültem az előző kapcsolataimba,csak azért írok,hogy lásd..soha sem késő.
Két hosszúnak mondható kapcsolatom volt.Az első 11 évig tartott,kár volt minden percért..sajnos a körülmények úgy hozták.h sokáig tűrnöm kellett.Aztán váltottam egy teljesen más tipusú emberrel hozott össze a sors.Az sem jött össze..de őt nem bánom,szerintem fontos állomása volt az életemnek ,7 évig.Aztán....
3 éve megismerkedtem a mostani párommal,ekkorra már 37 éves voltam...jött ,látott,győzött :DDD mindig Rá vártam,és "neki" szültem egy tündéri kislányt:).
Nem mondom,hogy minden rózsaszín...de Ő az ,aki boldoggá tud tenni és én is Őt remélem:)
Soha sem késő,sem gyerekkel,sem egyedül a boldogságodat megkeresni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!