Anyukák! Normális dolog hogy egy nő csinál mindent gyerek mellett (főz, mos, takarít, vasal, altat, éjjel-reggel felkel a babához stb) és a férj csak ül a számítógép előtt és játszik, vagy nagy veszekedések árán csinál valamit?
Na, az enyém sem külömb. Bár ő sem gépezik, viszont ha tehetné, magára kötné a tv-t, meg heti háromszor kondizik. Én meg hallgassak, mert egész nap itthon vagyok és azt csinálok amit akarok. (gondolja ő)Ja csak nekem lassan már magamra sincs egy perc időm sem.
Én most megmondtam, ha nem változik a helyzet, aakor valóban nem fogok semmit csinálni itthon, semmit nem teszek odébb, nem mosok, csak magamra meg a gyerekre, nem takaritok, főzni is csak kettőnkre fogok, aztán majd meglátjuk ki fog pöszébben nézni. Bár ahogy ismerem, tényleg ehhez a módszerhez fogok folyamodni, mert tuti marad minden a régiben.
Sajnos nálunk is vannak problémák! :-(
Családi házban lakunk, övé az udvar, enyém a kert, a főzés, a mosogatás, a mosás........A gyerkőcöket imádja, de az annyiban kimerül, hogy megszeretgeti őket egy kicsit, és kész. Természetes neki, hogy mindent én csináljak, mert ezek női munkák. Semmi szabadidőm nincs, ő persze ráér gépezni órákig! Este miután lefeküdt mindenki, akkor aztán enyém a gép! Köszi! :-)
Sajnos már én is a tűrőképességem vége felé járok, de olyan nehéz lépni! :-(
Hiába kérem, beszélek, nem változik semmi. Akkor még a szétszórt ruhákról, az udvaron és a gép előtt felejtett poharakról, tányérokról nem is beszélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!