Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a kisfiamat...

Hogy vegyem rá a kisfiamat hogy köpje ki a slájmot?

Figyelt kérdés

Folyamatosan felszakad neki, de vissza nyali és sír tőle.

Pszihés lehet mert most apa is beteg, és vmeik nap láta a fiam hogy apa hányt a köhögéstől.

De muszály hogy kiköpje ahoz hogy meggyógyuljon, de nem hajlandó. :(

2012. márc. 4. 07:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem muszaj hogy kikopje ahoz hogy meggyogyuljon. majd kikakalja vagy sajnos kihanyja o is. hany eves? az enyem 2 es sose kopi ki. mindig kihanyja es kikakalja. meg eddig mindig meggyogyult. honnan veszed hogy nem gyogyul meg? ki mondta neked ezt?
2012. márc. 4. 07:25
 2/6 anonim ***** válasza:
37%

attól függ hány éves! szerintem ha felszakad neki mindenképp jobb lenne ha ki tudná köpni, az nem viseli meg annyira mintha pl kihányja.

Ha apuka is beteg ő nem tudná a kisfiúnak "megmutatni", hogy hogyan kell kiköpni? hátha követi apu példáját!!!!

2012. márc. 4. 08:19
 3/6 A kérdező kommentje:

3 éves.

Mind betegek vagyunk, én is mutatom neki hogy köpje ki én is kiköpöm, meg persze apa is.Olyankor kiabál velünk hogy fúj...

Nekem annó az orvos mondta hogy ki kell köpni mindenképp, még amikor én gyerek voltam, mert úgy hamarabb gyógyulok.Persze meg lehet akkor is gyógyulni, de könnyebb, gyorsabb ha kiköpjük.

Ez valamien szinten ismeretlen dolog a manócskám számára, mert kb fél évesen volt először és eddig utoljára beteg, akkor nem volt gond ezzel, nem tudott mit csinálni, nyitott szájjal kéz nélkül köhögött, kijött, de most vissza nyeli.

2012. márc. 4. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Én 34 éves vagyok és nem köpöm ki. Látni sem bírommert hányok. Undorító. Ha lenyeli ugyanúgy meggyógyul.
2012. márc. 4. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én életem során sosem köptem ki, sőt, elég gusztustalannak tartom még a gondolatát is, de eddig mindig meggyógyultam :) A gyerek se köpi ki, és ő is mindig hamar meggyógyult.
2012. márc. 4. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk senki nem köpi ki, se mi se a szüleim, se anyósék, senki és még mindig mindenki meggyógyult.

Szeritnem az udorító, és attól még jobban hányingerem van.

2012. márc. 5. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!