Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kire bízzam a 2 éves kisfiamat?

Kire bízzam a 2 éves kisfiamat?

Figyelt kérdés

Egyetlen egyszer voltunk csak a párommal moziban, a kisfiunk születése óta, soha sehová nélküle nem megyünk, de nem is tudnánk. Ha pl. fodrászhoz megyek, akkor a párom vigyáz rá. Lassan megyek vissza dolgozni, akkor még ennyi szabadidőm sem lesz, a párom késő estig dolgozik általában, a bölcsiből meg munka után ugye el kell hoznom azonnal. Ne értsetek félre, de olyan jó lenne már egy kis kikapcsolódás. Mellesleg a kapcsolatunk is romokban, annyira eltávolodtunk így, hogy csak a gyerek-gyerek. A nagyszülők nem vigyáznak rá, barát sincs olyan.

Ti hogy oldjátok meg? Vagy ezzel jár, ha az embernek gyereke van?

2012. jan. 22. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerekem van (5 és 3 évesek), nekem is nulla segítségem van a férjemen kívül (a szüleim nem élnek, anyósomék 250 km-re laknak). Néha ugyan eljön a nagymama, de ilyen messziről ő sem tud hetente bumlizni. Kb. évente 1x, ritkán 2x jutunk el valahová kettesben. Szerencsére a kapcsolatunk ennek ellenére nagyon jó.

Bébiszitter nem jöhet szóba? Bölcsistársak között érdeklődni, hátha valaki megbízható anyuka tud valaki megbízható lányt vagy nagymamapótlékot...

(Kérdezem én, aki nem jutottam el odáig lelkileg, hogy ezt megtegyem, de nálunk azért nem annyira gáz a helyzet.)

2012. jan. 23. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem kell, hogy ezzel jarjon.

Mi havi egy-ket este kimenot adunk magunknak, ket gyermekunk van. OK, tok jo, ha a nagyszulok tudnak vigyazni a gyerekekre, de ilyen nem igazan szokott lenni, mert kulfoldon elunk.

Kerestunk bebiszittert. Alaposan kutakodtam, talaltom olyat, akit egyebkent is ismertem, megbizunk benne, nem is vallalja a munkat dragan. Nekunk ennyit meger.

Esetleg te is gondolkozz ebben is.

2012. jan. 23. 00:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocsi, de mi az, hogy a nagyszülők nem vigyáznak rá? Jézusom, hogy lehet olyan egy nagymama/nagypapa, hogy nem képes kicsit vigyázni az unokájára? Hiszen az neki is öröm, nem? Persze most az 1-1 alkalmakról beszélek, nem a mindennaposról :)

Az én szüleim szabályosan kérik, hogy vigyem át a fiaimat és hogy aludjanak is ott.

Ha nálatok ilyen nincs, akkor keresni kell valakit.

2012. jan. 23. 07:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Az egyik nagyszülők abszolút nem mutatnak érdeklődést, ha mi megyünk, akkor sír a kisfiam, hogy menjünk onnan, szóval elég gáz. Az én szüleim meg igazán csak akkor "akarnak" vele találkozni, ha én is ott vagyok. Azt mondták egyszer egy célzásomra, hogy vannak annak a gyereknek szülei. Hááát ennyi.
2012. jan. 23. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!