Porcukormókus kérdése:
Akinek missed ab-ja vagy abortusza volt, volt a műtét után olyan fizikai állapotban, hogy autót vezessen?
Figyelt kérdés
Délelőtti altatás után fogok tudni délutávezetni?2012. márc. 2. 13:02
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából erre számítottam.
Akkor nincs mit tennem, muszáj lesz hívnom valakit sajnos.
Köszi mégegyszer!
2012. márc. 2. 15:39
12/13 anonim válasza:
Nekem novemberben volt sajnos missed ab-om, és engem nem engedtek haza kísérő nélkül. (engem is altattak)
13/13 anonim válasza:
nem a fájdalom a gond, hanem ahogy előttem írták, altatás után még kóválygós az ember. Én nem kockáztatnék. Ha meg tudod oldani tömegközlekedéssel, akkor az rendben van szerintem.
Nagyon sajnálom, amin át kell menned, biztos, hogy hamarosan lesz babád, ha szeretnél. Ezek a műtétek nagyon nagyon kevéssé kockázatosak a későbbi teherbeesésre nézve. Sok sikert, kitartást, mielőbbi feldolgozást kívánok Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!