Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lankadt állapotban a fitymám...

Lankadt állapotban a fitymám kifogástalanul mozgatható, de teljesen merev állapotban nem jön le magától a makkról, hanem egy kicsi erőfeszítéssel tudom lehúzni. Ez nem marad így, hanem visszamegy a makkomra. Szükséges lenne még a műtét?

Figyelt kérdés
A visszahúzás nem fáj csak egy picit. Két éve akartak körülmetélni fitymaszűkület miatt, de adtak haladékot és ez lett az eredménye. 2 éve semennyire nem jött le a fitymám a makkomról, de ma már a fent leírt módon működik. Ha még mindig kellene műtétet elvégezni, szeretném ezt elkerülni. Mit tehetnék a javulás érdekében a műtéten kívül?
2009. máj. 4. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:

hát nem nagyon vagyok jártas ebben a témában, viszont az én párom tini korában saját magának "rántotta" ugy fel, hogy fel is szakadt... azóta teljesen jól "működik" viszont nem volt fájdalmatlan dolog...

lehet inkább a műtét jobb lenne! azt üzeni, hogy a fájdalomtól ne félj, mert csak abban a pillanatban rossz, utána minimális a fájdalom!

sok szerencsét!

2009. máj. 4. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
14%
Magadnak is levághatod zsilettel, de előtte fertőtlenítsd!
2009. máj. 4. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
44%

ilyen idióta tanácsot adni ...

Urológushoz menj el, nézesd meg, lehetőleg egy másikkal, aki eddig nem látta, hog ymit szól hozzá, és még mindg jobb most megcsinálni mint majd 20 évesen ... ne félj tőle, abszolút egészséges dolog a körülmetélés, és nem nagyon fáj, max az első 2 napban, de meglátod, utána jóval kellemesebb lesz minden.

(feltéve, hog yide kerül a sor)

2009. máj. 4. 20:22
 4/5 anonim válasza:
54%
Én 12éves koromban voltam így. Aztmondták fitymaszűkület,de adtak haladékot. Aztán már nem is tudom,hogy melyik könyvben,de olvastam,hogy amikor fürdesz (lehetőleg kádban),akkor a bőr ellazul és könnyebben "nyújtható". Ülj bele jó meleg vízbe,várj pár percet és próbáljad úgy. Kicsit megkell "tornáztatni".
2009. máj. 8. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Hali!

"Ez nem marad így, hanem visszamegy a makkomra."

_ Nem tudom, aktuális-e még a probléma, vagy még akkor megoldódott, de sztem ezt indokol6ta akár rövid fitymafék is (hogy visszamegy a makkodra, s nem marad lent...), a féknek uis az a dolga, hogy vixxahúzza, de ha túl rövid, akkor le sem engedi rendesen azt a fitymát. Ilyenkor csak elég átvágatni azt a féket, ... feltéve, ha ez lenne az oka, és nem a szűkület.

Üdv: EE

2013. márc. 26. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!