Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kutya/cica pótolja a gyereket?

A kutya/cica pótolja a gyereket?

Figyelt kérdés

Észrevettétek már, hogy akinek nincs gyereke, általában telenyomja a közösségi oldalakat gazdira váró állatokkal? Felháborodik, ha egy állatot megkínoznak, de ha gyereket molesztálnak, vagy vernek, ahhoz nem szól hozzá semmit?

Én is nagy állatbarát vagyok egyben édesanya is. Amióta gyerekem van, azóta jobban szívemen viselem inkább a gyerekek sorsát és már nem érzek késztetést hogy minden nap kóbor állatokkal bombázzam az üzenőfalakat, viszont ha szegény gyerekeknek szerveznek ruha vagy játékgyűjtést, abban szívesebben részt veszek.

Ki hogy van ezzel? Változott valamit, amióta gyereke van?

2012. febr. 28. 12:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ja, te meg tudod...örülj neki... nagy szakértő lehetsz, ennyiből megállapítani, mert velem alszik a kutya, már nem is értek hozzá... esetleg linkelek neked néhány tenyésztőt, kiképzőt, akik szintén a kutyájukkal alszanak. Elmagyaráznád ezt nekik is? Örülünk, ha nálunk okosabbaktól tanulhatunk. :)
2012. febr. 28. 22:25
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a kommenteket mind, de szerintem a kérdésre a konkrét válasz: nem. Viszont sokan úgy gondolják, igen.

És ezek az emberek idegesítenek.

Kismama vagyok. A terhességem kb 5. hónapjában az utcán rámugrott egy kutya (mellette volt a gazdája). Előbb csak leráztam a lábamról, aztán amikor a nadrágszáramat is elkapta, akkor lefújtam gázspay-vel. Erre a gazda elkezdett velem üvöltözni, hogy mit képzelek magamról.

Hát én semmit. Ő mit képzel magáról, hogy az elkényeztetett dög amit ő gyerekeként szeret emberekre ugrik közterületen.

Azóta nem érdekelnek a kutyás nyanyák, és egyre inkább betegesnek tartom azt, hogy állat pótoljon gyereket.

Ennek ellenére (és még annak is, hogy gázspray-t használtam a kutya ellen - önvédelemből) nem bírom az állatkínzást sem.

2012. febr. 29. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!