Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg bolond vagyok, hogy...

Tényleg bolond vagyok, hogy hajnalban kelek edzeni?

Figyelt kérdés

Babám két és fél hónapos. Sokat híztam a terhesség alatt, amitől minél hamarabb szeretnék megszabadulni (nem szoptatok már sajnos)!

Csak akkor tudok edzeni,ha reggel negyed 5-kor kelek. Két anyuka is "megszólt",hogy miért ilyen fontos nekem az alakom,hogy képes vagyok szenvedtetni magam. De nekem ez nem szenvedés, szeretek mozogni, és mivel még alszik a pici, nem is tőle veszem el az időt!

Tényleg bolond vagyok,hogy már most fogyózom? Meddig "kellett" volna várnom?

2012. febr. 27. 07:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

semeddig

jól teszed.

én ismertem egy anyukát aki szinén 5-kor kelt és 6-ig videóra edzett, majd 7-re felöltözött megreggelizet, 8-ra az irodában volt. heti 3x csinálta, míg férje heti 2x teniszezni járt reggel 6-ra, ö 7-re otthon volt, és együtt mentek dolgozni.

2012. febr. 27. 07:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

engem baromira irritál, amikor valaki "elfelejti" magát, mert már gyereke van, és akkor a gyerek az első, ő már nem számít. Igenis számít! Nekem is fontos volt mindig, hogy nézek ki, igaz, nem két és fél hónapos baba mellett, hanem később. Ha nem szoptatsz, semmi akadálya, hogy eddzél, ha neked jól esik. Csak irigykednek, nekem sem lenne energiám hajnalban kelni :) Fogyózzál, amikor kedved van hozzá, az elején biztos sokat fogsz fogyni, hajrá!!

Nekem 3,5 éves és 2 éves gyerekeim vannak, és kell a saját idő, amikor gépezek vagy tévézek, olvasok, mert különben meg lehet kattanni, Ne sajnáld magadtól az időt, akár hajnalban, akár éjjel. A kiegyensúlyozott anya tesz a legjobbat a gyereknek.

2012. febr. 27. 07:43
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagy bolond, de ezt te is tudod, csak jó lenne olvasni, hogy ja de ügyes vagy :)

MIndent félretéve, én is ezt csináltam. Mindenki akkor edzzen, amikor van ideje.

2012. febr. 27. 07:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én két és fél hónapos baba mellett örültem, ha aludhattam. Bár, én pont az a típus vagyok, aki hajnalban alszik nagyon jól, viszont sokáig fenn tud lenni.

Ha neked ez így jó, kit érdekel mit mondanak mások?! Nem kell mindig minden apró részletét megosztanunk az életünknek másokkal.

2012. febr. 27. 08:11
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi!

Csak valahogy azt olvastam ki a szavaikból,hogy egy ekkora gyerek mellett még nem kellene magammal foglalkoznom, csak az anyasággal!

2012. febr. 27. 08:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy bolond. En elso babaval hiztam sokat, elotte is vegig sportoltam, jo alakom volt, izmos is voltam. Nekem ez fontos, igy erzem magam jol a boromben, igy vagyok kiegyensulyozott. Masnak meg az a fontos, hogy lakkozva legyen a korme, vagy tokeletes mukorme legyen. Bocsi, hulye pelda, de nekem meg az nem fontos, megsem nezek masokat emiatt bolondnak, mert arra neki van igenye, en meg beerem a lakkozatlan sajatommal.

En sem tudtam szoptatni sokaig, utana elkezdtem edzeni ismet, dietaznom mondjuk nem kellett, mert addigra a felesleg lement magatol (gondolom a stressz es az ejszakazas), de az izomzatomat rendbe akartam rakni. En elotte is hajnalban mentem futni/edzeni, baba mellett nem tudtam eljarni, csinaltam otthon. Hatkor kelt a pici mindig enni, a ferjem akkor indult munkaba, a babank visszaaludt, en meg tornaztam, sulyzoztam, meg le is tudtam zuhanyozni mielott felebredt. Ez az en dolgom, senkit ne erdekeljen.

Amikor mar ket gyerek volt, akkor pedig a napkozbeni alvasukat hasznaltam ki erre.

2012. febr. 27. 08:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennél:-) Akkor kezdtem újra az edzést,amikor 3hetes volt a fiam. Anyatejes baba azóta is,most 16hónapos. Szerintem nem baj,ha foglalkozunk a külsőnkkel.
2012. febr. 27. 08:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy bolond! Bár nekem lenne ennyi akaraterőm, és energiám!
2012. febr. 27. 09:03
 9/11 anonim ***** válasza:
39%
Irigyellek miatta. Gondolom jól alszik a babád. Hát az enyém nem, úgyhogy reggel addig ágyban vagyok amíg ő fel nem kel. Csak így tudok éber lenni napközben. Viszont néha együtt tornázunk :)
2012. febr. 27. 09:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Jól teszed. Ez az élő példa arra, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szán. Ha valaki akar sportolni, az tud is.

Én fél 6-kor kelek, hogy 6-kor már kint róhassam a kilométereket, ugyanis futok. Imádom, teljesen feltölt. Engem is megszóltak már, de inkább irigykedve, azzal meg nem tudok mit kezdeni. Semmibe sem kerül kimenni és futni.

2012. febr. 27. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!