Kislányunk lesz a Kenyeres vezeték név mellé milyen név illik?
Biciklizéssel kapcsolatban: az orvosom nekem azt mondta, hogy terhesen nem tanácsos biciklizni.
Nevek: ez így elég tág kérdés, sok szép név van, ha írsz néhányat ami tetszik nektek, akkor könnyebb megmondani melyik passzol a vezetéknévhez.
Bármelyik "K" betűvel kezdődő név nagyon jól cseng ehhez a vezetéknévhez!
(Mostmár csak azt nem értem, hogy hogy jön ide a biciklizés...)
Kenyeres Eszter
Kenyeres Emese
Nekem kulon tetszik a Dorka, Lili
Kenyeres Vivien, Lilien, Zsófia, Regina, Rebeka, Jázmin.
Igazából ezek a nevek amik nekem tetszenek, és illenek szerintem a Kenyeres névhez.
Boldog babavárást, szép szülést! :o)
2. válaszoló vagyok.
Először még az is fent volt, hogy gond-e ha biciklizik. Később gondolom a moderátorok kivették belőle ezt a kérdést, mert nem függött össze a keresztneves kérdéssel.
Szia!
Kenyeres Zsanett, Bettina, Eszter. De ez a ti döntésetek. Boldog babavárást!
A Kenyeres név magas hangrendű, ezért szépen hangozna hozzá egy mély hangrendű név. (névtan szabályai szerint)
Pl: Kenyeres Boglárka, Kenyeres Borbála, Kenyeres Adél...vagy Anna, Sarolta, Sára...
Viszont a K betűvel kezdődőek is mennek hozzá, a betűösszecsengés miatt. Pl: Kenyeres Kata, Kenyeres Kamilla, vagy Karolina...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!