Ikerfiú-nevek? Nagyon megköszönném a véleményeteket és/vagy az ötleteiteket.
Sziasztok! Már nincs sok hátra, de még mindig hezitálunk :)
A keresztnév: Bene
Van már fiunk, ő Botond. A mostani megmaradt listás nevek pedig: Bercel (személyes kedvenc nevem), Bálint, András vagy esetleg Andor, Szabolcs.
A férjemnek egyetlen kikötése van, hogy ne legyen bibliai eredetű név pl Péter v Dávid. A Balázs, Tamás, Csanád, Zsombor, Tibor és Marcell pedig kilőve, mert van a közvetlen családban. Illetve látjátok, hogy kb milyen kaliberű nevek jöhetnek szóba, úgyhogy szívesen vennék más ötletet is, vagy érvet, hogy a fentiek közül mit, avagy mit ne :)
Köszi szépen, és bocs, ha bonyolult eset vagyok, a férjem teljesen rám bízta, mert az első kettőnél az ő szava volt a döntő, így én most nagyjából szabad kezet kaptam!
Ha tetszenek az alliteráló nevek, és a sok B betű alapján azt gondolom, hogy tetszenek, akkor a Bercel, esetleg hozzá a Belián.
Amúgy én Ceglédbercelen nőttem fel :-)
Ismerek 3testvért akiknek Betti, Bence és Bálint volt a nevük, szerintem tök jó ha ugyan azzal a betűvel kezdődnek a neveik:) Én a Bálint mellett szavazok. A Belián is nagyon tetszik, de mikor próbálgattam csúfolkodni vele kijött hogy Belián becsinál :S De attól még szép név:D
Ja igen, Bercel, az is nagyon szép!!
Bertalan?? Bercinek is lehet becézni.
Gratulálok Nektek!
Mit szólszaz András-Áron párosításhoz
az Andor-Áron sem rossz:)
Bálint-Benjámin :)
A Bercel is nagyon szép név,csak nekem sok az e-hangzó :)
TAmás, András és Bertalan is bibliai név ;)
Az általad felsoroltak közül nekem a Bercel (Berci) - Andor párosítás tetszik!
Kitartást a végéhez! :) (szintén ikerfiaim vannak:))
Lolka és Bolka
Stan és Pan
Vlagyimir és Vitalij
Joey és Csendlör
Romulusz és Rémusz
Frodó és Samu
remélem segithettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!