Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Miben tartjátok a...

Anyukák! Miben tartjátok a legót és úgy általában a játékokat?

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 07:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Fakockákat, legókat fonott kosárban

A plüss állatokat szintén, csak nagyobba

A többi játékot pedig olyan henger alakú hálós tartóban. IKEAba lehet kapni

[link]

2012. febr. 24. 07:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lányom van. A legoknak vettem egy műanyag hercegnőt ládát. Könyvekeknek könyvespolcot, a többi játéknak fa ládát, fa játéktárolót. [link]

Ennek megvan a kisasztalja székekkel is. Szuper, strapabíró, és szép.

2012. febr. 24. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is olyan fa játéktárolót vettem, amit a 2. linkelt. Még csak 7 hónapos a kisfiam, lassan 8:) és nagyon szereti. Felkapaszkodik rajta, feltérdel, feláll, belehajol és kiveszi a játékokat :) Ja, nagyon stabil, nem billen el!

SZóval nekem is nagyon tetszik.

2012. febr. 24. 09:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Fedeles műanyag tárolót vettünk, mert a kisfiam por- és poratka allergiás, így mindent fedni kell. A Jysk-ben vettem ilyet: [link]
2012. febr. 24. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi legokat, fa epito kockakat, kisautokat es egyebb aprosagot lego alaku muanyag dobozokba meg 2 lego alaku emberke fejbe taroljuk. Egymas tetejere is rakhatok.

3 nagy meretu, 2 kozepes meretu es 3 kismeretu van nekunk + 2 emberke fej (egy kicsi meg egy nagyobb):

[link]

[link]

Mi Angliaba elunk es tescoba vettuk oket masfel evvel ezelott. Nem tudom, hogy otthon is kaphatok-e a tescoba. A nagynak darabja olyan 1200Ft korul volt, az emberke fej kicsit dragabb volt, ha jol melkszem olyan 2500Ft korul atszamolva.

A puha jatekokat meg sarokba felakszthato fuggoagy szerusegen tartjuk (ebbol 2 van a kisfiam szobajaba):

[link]

2012. febr. 24. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Van kettő henger alakú játéktárolónk,abba sok minden belefér.Az épitőjátékokat vagy saját dobozukba,vagy pl.

kiürült üres nápolyis vödörben-átlátszó-is tárolunk épitőt.Fiam autóinak van egy parkolója-fából van még egyszer karácsonyra kapta,Tescóba vettük-lányom babái a játékos polcon csücsülnek,ott a polcon vannak még a pónik,plüssállatok,könyvek,szinezők.Aztán avn olyan játék is,amivel ritkábban játszanak,ami bent van a szekrényben.

2012. febr. 24. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!