2 év (esetleg 2,5 év) az nagy korkülönbségnek számít?
16 hónapos a kisfiam, eddig nem tudtunk elkezdeni próbálkozni a tesóval, most már tudunk, viszont nem akarnék nagy korkülönbséget...tudom, hogy ennél kisebb különbség már nem lehet, de ez a 2-2,5 év soknak számít?Vagy azért még kicsinek?
Amúgy remélem hamar összejön a tesó, csak mert fiammal 1,5 évet próbálkoztunk...
Szia!
Nálunk 2 év és 3 hónap a korkülönbség a gyerekek között. Szerintem ez még kicsinek számít. Az első év nagyon nehéz volt itthon a 2 gyerekekkel, de utána sokkal könnyebb. Most már simán tudnak egymással játszani, nagyon édesek együtt :-)))
Nem nagy, inkább a kis korkülönbségek közé szokták sorolni.
Hasonló tapasztalataim vannak az enyéimmel (2 év 4 hónap különbséggel), mint az előző hsz-nak. :-)
köszi a válaszokat:)
és a 2. szülés milyen volt nektek az elsőhöz képest?
Csak mert azt mondják, ha kicsi a különbség, akkor nem olyan rossz...vagy legalább a felépülés gyorsabb.
Nálunk nagy és a középső közt 2 év 3 hónap,a középső és a kicsi közt 2 év 2 hónap van. Szerintem a 2-3 év az ideális korkülönbség- egyeseknek a 2 év kevésnek számít,és sokan szeretnek hosszú éveket várni... kinek mi az ideál.
Mielőbbi pozitív tesztet és egészséges kisbabát!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!