Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt vki kisgyerekkel az...

Volt vki kisgyerekkel az egerszalóki Saliris hotelben? Hogy tetszett, bármilyen infó érdekelne.

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyáron voltunk, de sajnos rossz időben, így a fürdő külső medencéit nem tudtuk a gyerekkel használni. A benti gyerekmedence jó, de pl Sárváron több babamedence van.

A szálloda szép és jó volt, bár mivel mi egy szobában voltunk a gyerekkel, zavaró volt, hogy a fürdőszobán nem volt ajtó és még a fogmosás is hangos volt.

Volt játszószoba, gyerekágy a szobában (igaz, csak utazóágy), még bilit is hoztak, mert kértünk.

Összességében tetszett, de van olyan hely ahol jobban éreztem magam.

2012. febr. 20. 22:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszod. Én is a sárvárin gondolkoztam még, de az messzebb van tőlünk. Az utazóágyat jó hogy írtad, mert az lett volna még a kérdésem. A lényeg, hogy összességében jó volt.
2012. febr. 21. 14:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja még azt akartam kérdezni, hogy kint van-e meleg vizes medence? Esetleg amit gyerekkel is lehetne használni (3 éves), vagy ilyenkor még nem ajánlatos?
2012. febr. 21. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy nem válaszoltam, de csak most olvastam a kérdést.

Azt hiszem a kimondottan gyerekmedence vize nem túl meleg, ilyenkor szerintem nem az igazi. A nagy felnőtt medencét lehet használni, de az 3 évesnek szerintem nem az igazi (mély a víz és sokan vannak).

2012. febr. 24. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. febr. 27. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!