Van gyermeketek? Ha van, mi a nevük? Ha még nincs, mi lesz a nevük? És titeket (apa, anya) hogy hívnak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 14:35
21/68 anonim válasza:
Ferenc György(Ferenc van használva és Éva(Nagyon nem szeretem) törpe: Lilla Zsófia
22/68 anonim válasza:
Zalán+Éva (Vicusként szeretem)
Marcell 3 éves
Nóra 1 éves
23/68 anonim válasza:
Petra, István; csemete: Krisztián
(ha majd még lesz, akkor lány esetében Rebeka, ha fiú, akkor Dávid, bár addig szerintem még előkerül száz másik variáció, nem mostanában lesz aktuális a kérdés)
24/68 anonim válasza:
Robi+Zsófi= Andris és Noémi:)
26/68 anonim válasza:
István + Viktória = Dominik (de majdnem Máté lett)
27/68 anonim válasza:
Péter+Zsuzsa = Gábor
és 16 hetes pocaklakó, akinek még nem tudjuk a nemét, ha fiú Tamás, ha lány Kata vagy Enikő, vagy Edit(még kérdéses)
28/68 anonim válasza:
Anikó+László - Sebestyén és Eszter
Ha lesz még egy fiunk, András lesz. Ha lány lenne, akkor veszekednénk a neveken, mert egyet sem tudunk:(
29/68 anonim válasza:
Csaba+Mónika 18hós lányom Lili,az áprilisban születő lányom neve Léna lesz. :)
30/68 anonim válasza:
Daniella + Péter
Ha lesz gyerekünk majd, ezeket a neveket szeretnénk neki:
* lány : Hanna Bori
* fiú : Gábor Péter
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!