Maximum hány éves nagyszülőre hagynál egy egy éves gyerkőcöt pár órára, vagy egy másfél évest 2 napra?
A férjemmel beszélgettünk erről, hogy majd ki vigyáz a gyerekünkre a későbbiekben. Amikor szeretnénk majd elmenni kikapcsolódni kis időre, inkább családtagra bíznánk a picit, ebben egyetértünk. De neki csak egy anyukája van, aki addigra 75 éves lesz, gerincproblémája volt így nem is emelgethetne. Viszont a férjemnek van korábbról egy lánya, és mivel őrá szépen vigyázott (de az régen volt), a közöset is rábízná (én meg félek, hogy azért ennyi idősen jó ha magára vigyáz). Én pedig szívesebben hagynám a saját édesanyámra és apukámra, akik ráadásul még sosem unokázhattak, nagyon szeretnének, illetve anyu csak 52 éves, fitt, fiatalos.
Gonosz vagyok, hogy a férjem anyukája inkább csak úgy unokázzon, ha mi is ott vagyunk? Illetve a testvéremék is nagyon szívesen vigyáznának rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!