Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Maximum hány éves nagyszülőre...

Maximum hány éves nagyszülőre hagynál egy egy éves gyerkőcöt pár órára, vagy egy másfél évest 2 napra?

Figyelt kérdés

A férjemmel beszélgettünk erről, hogy majd ki vigyáz a gyerekünkre a későbbiekben. Amikor szeretnénk majd elmenni kikapcsolódni kis időre, inkább családtagra bíznánk a picit, ebben egyetértünk. De neki csak egy anyukája van, aki addigra 75 éves lesz, gerincproblémája volt így nem is emelgethetne. Viszont a férjemnek van korábbról egy lánya, és mivel őrá szépen vigyázott (de az régen volt), a közöset is rábízná (én meg félek, hogy azért ennyi idősen jó ha magára vigyáz). Én pedig szívesebben hagynám a saját édesanyámra és apukámra, akik ráadásul még sosem unokázhattak, nagyon szeretnének, illetve anyu csak 52 éves, fitt, fiatalos.

Gonosz vagyok, hogy a férjem anyukája inkább csak úgy unokázzon, ha mi is ott vagyunk? Illetve a testvéremék is nagyon szívesen vigyáznának rá.

2012. febr. 16. 15:44
1 2
 11/11 TKI Ibolya ***** válasza:
Én arra hagynám a gyereket akiben maximálisan megbízom! Semmi értelme elmenni bárhová is pihenni ha közben betegre izgulód magad és nem tudsz kikapcsolódni.Egyébként tényleg nem életkor függő a dolog,mert az én anyósom majd 10 évvel fiatalabb anyukámnál de 3 éves korukig nem mertem rábízni a gyerekeimet!Néha még most is félek ha náluk vannak a gyerekek pedig 9 és7 évesek.A pici aki 11 hónapos biztosan nem fog nála aludni az elkövetkező években.
2012. márc. 4. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!