Hogyan menthetném meg a házasságunkat? A férjem már többször a fejemhez vágta, hogy tönkretettük az életét, mióta megszületett az első gyerekünk.
mekkora egy szemátláda, nem hiszem el!
én inkább úgy mondanám, hogy ő tette tönkre a Te életedet!
gondolom, nem tudsz elválni...((((
1.vagyok
Másfél éves a lányom...
csecsemőkkel nem sokat tudnak a férfiak kezdeni.
de szerintem megváltozhat, ha mondjuk a kisfia érdeklődne a férfias hobbija iránt, (pl. barkácsolás), vagy valamiért büszke lehetne a gyerekére.
Úgy látszik a férjed nem kifejezetten egy apatípus. Gondolom hiányzik neki a gondtalanság és a felelősség nélküli élet, ami ugye két gyerek mellett már nem megy.
Nem tudom, hogy mit tehetnél. Nincs esetleg képben egy másik nő, amiért így viselkedik veletek? Bennem biztos felmerülne ez is, de remélem nem így van!
Az én férjem is hasonló dolgok miatt pörölt, hogy ő még élni akar, menni bulizni, síelni, kocsmázni, nyaralni,pörögni..Elköltözött, elváltunk, most meg itt sír a küszöbömön, hogy nincs senkije, nincs családja, fogadjam vissza. De bennem már valami végérvényesen összetört vele kapcsolatosan.
Gondold végig, érdemes-e megmenteni a házasságotokat. Mennyi időre mentenéd meg? Még 5 év, 10, vagy 15?
Én mondjuk abban is látom a problémát így kívülállóként, hogy szinte nincs is időtök se egymásra, se neki a gyerekeire. Borzasztó, hogy ilyen sokat dolgozik. :(
Ha lenne ideje a gyerekeire, és persze rád is, már rég kialakult volna egy szoros kötődés, és eszébe sem jutna így nyilatkozni. A fáradtság is közrejátszik, hidd el, azért is ilyen életunt.
Talán ha csak egy gyereketek lett volna, mindez nem történik meg. És neki sem kéne halálra dolgoznia magát, jobb kedve lenne, ha lenne ideje feltöltődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!