Csak engem idegesít szegény Pogány Judit mesélése a Bogyó és Babócában?
Figyelt kérdés
Feláll a szőr a hátamon is ha csak meghallom, amikor a gyerekek azt kérik a tévében inkább kimegyek már annyira "gyógy" mintha fogyatékos lenne. Tudom hogy nem az:) csak vajon erre mi szükség van? Kicsi gyerekek is megértik a normális beszéd és mesélő hangot nem?2012. febr. 16. 09:40
11/17 anonim válasza:
Szerintem is tök jó:) Én is szeretem.
12/17 anonim válasza:
Én is szeretem, szerintem aranyos, és tök tehetséges Pogány Judit. A kisfiam egyenesen oda van ezért a meséért.
13/17 anonim válasza:
Nekem is tetszik a mese. Annyira viszont nem, hogy naponta többször is meghallgassam. Így egy idő után tényleg idegesítő tud lenni. De a gyerekeket ez nem zavarja.
14/17 anonim válasza:
Jajj de jó nem vagyok egyedül! :)
Imádom a színésznőt, de ebben a mesében rosszul vagyok tőle! Persze lányom odavan a meséért, de inkább könyvből mesélem neki, szerencsére a könyvtárban megvan az összes, eddig csak egyet vettünk meg.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Utolsó: akkor nem vagyok egyedül:)) Utolsó előtti nem a mesével van gondom (bár fenntartásaim vannak vele kapcsolatban, nem folyton ezt mesélem azért...) de azt szívesen elmesélem én a saját hangommal.
2012. febr. 16. 12:08
16/17 anonim válasza:
A kislányom teljesen rá van kattanva a Bogyó és Babóca mesékre. Egyszerűen imádja filmen is és könyvben is.
Engem egyáltalán nem idegesít a mesemondó hangja, pedig minden nap, naponta sooooookszor hallom. :) Egyenlőre bírom. :)
17/17 anonim válasza:
nekem nincs bajom a mesevel, de a lanyom utalja es azonnal kikapcsolja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!