Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyenek a sparos sajátmárkás...

Milyenek a sparos sajátmárkás babacuccok?

Figyelt kérdés
Szerdán lesz a supershop-pontot duplán levásárolható akció, nagyon rég erre spóroltam, így több mint 12ezret levásárolhatok. megéri pelust meg popsitörlőt venni? vagy mit vennétek a "talált pénzen" ami ott megéri?
2012. febr. 15. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sose vettem saját márkás pelust náluk, sztem drága. Én babaruhát vennék inkább :) Azok jó minőségűek szerintem. Volt már onnan pizsi, body, törölköző. A bodyt viszont meg kell tapogatni, mert mostanában mintha sokkal vékonyabb anyagúak lennének.
2012. febr. 15. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Na, én meg Sparos ruhát nem vennék. Már vettem egy párat, mind ócska volt.

Pelus, popsitörlő oké.

2012. febr. 15. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ezt nem hiszem el!!!

azt mondták,hogy nem lesz,pár hete kérdeztem,és a héten vásároltam le a 7 ezer pontunkat!!!

az 14 ezer lett volna

verem a fejem a falba

amúgy én nem vennék sparos cuccokat,nagyon drágák.

bodyt már vettem régebben,amikor akció volt,azok jók voltak

2012. febr. 15. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Bodykat vettem, ami saját márkás volt, 4 db volt egy csomagban. Nagyon jól beváltak. A többi terméket nem ismerem.

Ez országos akció, ugye? Jövő héten lesz? Nekem mist van kb 3700 pontom, akkor az a kétszeresét éri majd?

2012. febr. 15. 17:24
 5/6 anonim válasza:
100%
én pelust vettem, teljesen meg vagyok vele elégedve.
2012. febr. 15. 17:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Nem tudom, országos-e a dobták be a szórólapot, nézd meg a honlapjukat. Igen, jövő szerdán ha levásárolod a pontokat, akkor duplán ér. Tehát 7400-ért pakolhatod meg a kosarad.

Aki épp most vásárolta le, sajnálom. Szerintem sokan jártak így, mert 2010-ben karácsonykor volt ilyen, és a környezetemben is mindenki megint karácsonykor várta. Nekem is csak azért van még meg, mert úgy gondoltam még pár év, és veszek valami komoly műszaki cikket :)

Amúgy meg vigyázzatok a kártyátokra, nemrég hallottam veszekedni valakit a boltban, hogy a pénztáros előtte pár nappal elcserélte a kártyáját, most vette csak észre. 29000 pont volt rajta! Gondolom nem véletlen volt....

2012. febr. 15. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!