Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Dezső névről?

Mi a véleményetek a Dezső névről?

Figyelt kérdés

2012. febr. 14. 16:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Sem a Dezső, sem a Jenő! Nem tetszenek a mai túl divatos nevek, de ezek sem, ez meg túl öreges szerintem.
2012. febr. 14. 17:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem büntetés mindkettő. És a Rezső is :)
2012. febr. 14. 18:29
 13/22 anonim ***** válasza:

Hát szerintem meg sokkal jobb, mint pl. a Zsolt (Zsolti, Zsolesz, juj)! :)

Az a baj mindkét névvel, hogy gyerekként nagyon fura. Felnőttként szerintem jó már. Egyébként mi szoktuk így szólítani (az egyébként más nevű) gyerekünket. ;)

2012. febr. 14. 18:37
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem a Jenő sem jön be. Meg a Rezső sem. Sem az Béla. :)
2012. febr. 14. 19:07
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem sem jömn be, főleg, hogy nem voltak túl jó emlékeim a Dezső nevűekkel:s

Jenő nekem öreges, pedig én sem vagyok az a divat neves típus...

2012. febr. 14. 19:53
 16/22 A kérdező kommentje:
Akkor Béla...vagy Rezső???
2012. febr. 14. 21:30
 17/22 anonim ***** válasza:

Dezső, Rezső, Jenő - nekem ugyanaz a "JAJJ" kategória mindhárom. Eszembe nem jutna a gyerekemnek ilyen nevet adni, és szerencsére a férjemet sem így hívják (bár nem vettem fel a férjem nevét, de nem szívesen lennék X. Rezsőné). Mindhárom öregemberes szerintem, és azon belül sem a jópofa, kedves típusra asszociálok.

A Béla nekem más kategória, nekem egy picit talán tetszik is, de azt sem adnám a gyerekemnek, mert lehet, hogy csúfolnák. Talán ha külföldön élnénk, akkor elgondolkodnék rajta.

2012. febr. 14. 22:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik a felsoroltak közül egyik sem.Valahogy nem szimpatikusak és valóban elég öregesek.
2012. febr. 15. 01:24
 19/22 anonim ***** válasza:

Edesapamat Dezsonek hivjak! A vezeteknevevel egyutt eleg tekintelyt parancsolo neve van es az is mivel Edesapam vezeto beosztasban dolgozik.

Sajnos nem tetszik maga a nev. De errol a nevrol mindig O jut eszembe ezert szamomra kedves :)

2012. febr. 15. 03:29
 20/22 anonim ***** válasza:
egyik sem!
2012. febr. 15. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!