Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyereknév-választás. Segítenél...

Gyereknév-választás. Segítenél, kérlek? Zöldkéz! (:

Figyelt kérdés

A férjem katona az Egyesült Államokban, ahol havonta 1x telefonálhat haza, akkor is öt percet, és abba nem férnek bele ilyen kérdések. :)

Van egy vezetéknevünk, a Császár. Szeretnék mellé valami szépet találni. Eddig a Helga a befutó nálam, arra kérnék konkrét véleményt, vagy valami hasonló szépet várok. :)

2012. febr. 12. 16:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a Noémi a kedvenc nevem, jól menne a Császárhoz. Én a Helga nevet nem szeretem ne haragudj, de olyan hideg, kellemetlen hangzása van az én fülemnek. Ne haragudj :) De ha neked ez tetszik, akkor válaszd ezt! :)
2012. febr. 12. 17:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag ritka név. Az unokahúgomat is úgy hívják és igazi egyéniség. Viszont ami nekem a Császárhoz nagyon tetszik: Császár Gerda, Császár Eszter , Császár Veronika (mert a keresztnévben is van olyan betű, mint a vezetéknévben és ettől jól cseng együtt)
2012. febr. 12. 17:21
 13/21 anonim ***** válasza:
29%
Nekem nem tetszik a Helga. De a Császár Zsófia igen!! :)
2012. febr. 12. 17:54
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tettszik a Helga nev alapbol.Egy kedves baratnomet is igy hivjak,igy pozitiv az elso gondolatom.Amugy Viktoria is illene hozza szerintem, vagy az Edina ,ahogy irtak.Udv
2012. febr. 12. 19:49
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem lenne olyan nagy gond, hogy a kicsit is Edinának hívják. Ő lenne a kisEdina :)
2012. febr. 12. 19:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Átgondolom. :) Elvileg három héten belül döntést kell hoznom... hajjaj!
2012. febr. 12. 20:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács. Azt a nevet add a gyermekednek ami neked tetszik és ne azt ami másoknak. Ne félj tőle. Az én kislányomat Mónikának hívják. Nagyon sokan vannak, akiknek amikor várandós voltam nem tetszett. Volt akinek rossz emlék miatt, volt aki szerint régimódi, olyan is volt aki megjegyezte, hogy akkor miért nem inkább Szálika. Az apukájának viszont tetszett a név. Megszületett és Mónika lett. Nem bántam meg. Mert ő olyan Moncsis lett, szeretni való ahogyan van. Akiknek nem tetszett, ma már kedvesen becézgetik Moncsikát, Csicsit, Móni babát. Ne félj tehát olyan nevet adni, ami neked tetszik. A Helga egyébként is, szerintem szép név.
2012. febr. 12. 22:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Helga= gyönyörű
2012. febr. 13. 10:05
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alapból nem tetszene a Helga név, de ahogy láttam a kérdésedben, hogy Császár Helga, így már szép. És hogy valakinek a Dr. jutott eszébe a névről, nekem valahogy egyből az jutott eszembe, hogy filmek végén mondják: magyarhangja, Császár Helga. :o)) Egyébként nekem az Edina, Noémi a favorit, de a lányunk Jázmin lesz. A Jázmint azért nem mondom, mert a ti vezetéknevetekhez nem megy egyáltalán.
2012. febr. 13. 10:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Volt egy Helga nevű osztálytársam általánosban. Nagyon szép kislány volt különleges szemekkel. Ezért nekem mindig egy egzotikus, különleges valaki ugrik be a Helga névről. Neki osztrák felmenői voltak.
2012. febr. 13. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!