A férjem katona az Egyesült Államokban, ahol havonta 1x telefonálhat haza, akkor is öt percet, és abba nem férnek bele ilyen kérdések. :)
Van egy vezetéknevünk, a Császár. Szeretnék mellé valami szépet találni. Eddig a Helga a befutó nálam, arra kérnék konkrét véleményt, vagy valami hasonló szépet várok. :)
A Helga szép név, csak nekem egy régi osztálytársam jut eszembe akit így hívtak, és Őt nagyon nem szerettem. Mivel páromnak is nagyon tetszik ez a név, ezért én alternatívában felajánlottam neki, hogy ha kislány, akkor legyen a baba Helka.
2012. febr. 12. 16:35
2/21 anonim válasza:
Szép név a Helga is, de amikor elolvastam a vezetéknevet, mellé valahogy az Edina név ugrott be. Az nem tetszik? :)
2012. febr. 12. 16:44
3/21 anonim válasza:
Szép név a Helga és megy is a Császár-hoz.
Van egy két ötletem:
Császár Ivett
Császár Adél
Császár Bernadett
Császár Zita
Császár Noémi
Császár Fanni
Ezek jutottak először az eszembe.
2012. febr. 12. 16:45
4/21 anonim válasza:
Nem rossz a Helga, de valaki írta az Edinát, nekem jobban tetszik :) De úgyis Te fogsz dönteni :)
2012. febr. 12. 16:47
5/21 anonim válasza:
Szep a Helga,nekem tetszik a Helena .
2012. febr. 12. 16:48
6/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én Edina vagyok, és a vezetéknevemet elhagytam. :)
Az azonosság pedig szerintem találékonyság-hiányra utal.
Köszi az eddigi válaszokat. :)
2012. febr. 12. 16:52
7/21 anonim válasza:
A Helga szerintem nagyon jó. A Helga név nekem eddig nem jött be, de mint Császár Helga, kifejezetten tetszik. Jó hangzása van így együtt.
2012. febr. 12. 16:53
8/21 anonim válasza:
Még leírom, hogy olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy majd találkozom vele egyszer, mint Dr. Császár Helga. Nem tudom miért, de nagyon ilyen érzésem van.
2012. febr. 12. 16:56
9/21 anonim válasza:
Én szerettem a Helga nevet - míg nem lett egy ilyen nevű osztálytársam, vele nagyon nem jöttünk ki. :S
Ami nekem nagyon tetszik, és menne a vezetéknévhez is (szerintem) az a Blanka. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!