Ha nem tudok bánni más gyerekével, attól a sajátommal tudok majd boldogulni?
Valahogy sosem tudtam lekötni a családomban a kisgyerekek figyelmét, nem az a típus vagyok akit imádnak a gyerekek. Egyszerűen nem tudok a nyelvükön.
Viszont ennek ellenére vágyom egy gyerekre, de annyira félek, hogy mi lesz, ha a saját gyerekemet se tudom lekötni!
Na, ezt én is írhattam volna 3 évvel ezelőtt. :-)
Ma pedig egész nap csak rajtam csüng a másfél éves kislányom. Hidd el, hogy a te kicsidet csak Te fogod érdekelni, Te leszel neki a minden, és meg is teszel majd minden tőled telhetőt, hogy ki is érdemeld ezt...Ne is jusson ilyen eszedbe, le fogod tudni kötni!!!
Vannak extrém esetek, de a legtöbb esetben tényleg jönnek az anyai ösztönök és 180 fokot fordítanak az ember lányán! :) Ezen ne parázz! Ha elsőre nem is megy, számtalan helyről (akár baráti körből) kérhetsz segítséget, ötleteket, tanácsokat.
Érdekes dolog ez egyébként, de ahogy fejlődik, mindig annyi érdekes új dolgot produkál, szívja magába a tudást a gyermek, hogy nagyon nagy élmény tanítgatni, játszani vele, figyelni őt! Nem lesz gond, meglátod! :)
Persze! Nekem két gyerekem van, imádok velük foglalkozni, viszont más gyerekét most sem nagyon viselem el... :))
Persze azért igyekszem! Úgyhogy nyugi! Olvasgass fórumokat, gyerekekkel kapcsolatos oldalakat. A védőnő is (ha jó fej) sok hasznos tanácsot fog adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!