Mi a véleményetek arról, ha egy szülő összeöltözik a gyerekével?
Én néha szoktam ilyet poénból, pl. a fiamnak van Miki egeres pólója, nekem meg ugyan olyan, csak Minnie van rajta, és ha én azt veszem fel, akkor a gyerekre is ráadom a párját. Meg van még pár ilyen cuccunk.
Tudom, nem központi kérdés, csak kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak, ha ilyet látnak/látnának :)
Ugyan olyan mintásat (pl: Mini és Miki egereset) nem,de pl hogy a nadrág farmer,vagy nyáron a lányokon is szoknya,rajtam is,vagy halász naci mindenkin.. azt szoktam!
Ha Te felveszed-vagy más... az a Te dolgod- más dolga! Nem szoktam megnézni a másikat!
Szia!
Fiaim vannak,én is szeretem a kék színt,gyakran öltözünk össze:)!
Legjobban azt szeretem,hogy most már a 2 gyereknek is tudok egyforma ruhát venni!
Szerintem aranyos, de én már csak ilyen kis szentimentális vagyok :)
Pl. mi voltunk családi fotózáson és az egyik közös képhez mindannyian kockás inget vettünk fel, vagyis a 2 fiam és a párom inget én pedig egy tunika fazonú blúzt. Szerintem tök jó lett, de persze néhányak szerint gáz.
A fiaimat is sokszor úgy öltöztetem, hogy ha pl. az egyiken galléros póló van, akkor a másikra is azt adok.
Nekem mondjuk elég nehéz összeöltöznöm velük, bár ez a Mickey-Minnie jól hangzik, a nagyobbik fiamnak van is Mickey egeres pólója, már csak a kicsinek és nekem kell 1-1 :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!