Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Eladnátok vagy megvennétek...

Eladnátok vagy megvennétek Elevitet neten?

Figyelt kérdés
persze megfelelő szavidővel, dobozában...lehet egyáltalán ilyesmit neten árulni?
2012. febr. 11. 17:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindent lehet, persze elméletileg szerintem nem, de gyakorlatilag bármit. Én tápszert se vennék, de láttam már hogy árulják azt is.
2012. febr. 11. 17:12
 2/10 A kérdező kommentje:
és miért nem vennél? mi az oka? Mármint bontatlna, jó szavidejűre gondoltam.
2012. febr. 11. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem.Gyógyszert NEM vásárolok csak gyógyszertárban,Dm-ben.De a Teszen, és a Vaterán nem is szabad árulni.
2012. febr. 11. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Soha nem vennék netről semmi gyógyszer félét! Sok ilyet hallottam már, hogy úgy nézett ki, mint az igazi, mégis hamisítvány volt és még káros anyagokat is tartalmazott. Én csak gyógyszertárban vettem az Elevitet is. Szerintem éri meg!
2012. febr. 11. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy nem éri meg.
2012. febr. 11. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
1. vagyok, én bizalmatlan vagyok e téren. Persze biztos van aki megveszi! Csak már annyi mindent hamisítanak, sosem lehet tudni.
2012. febr. 11. 22:23
 7/10 A kérdező kommentje:
:O erre nem is gondoltam...megmaradt egy 100 db-os Elevitből 80 db, vagyis 4 teljes levél, tök érintetlen, és nem tudom, mit csináljak vele. Mindegy, köszi a válaszokat, ezek után nem is próbálom meg eladni, ha nem szabad.
2012. febr. 12. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Én végigszedtem amég el nem fogyott. Nagyon jó kis vitamin, miután elfogyott, áttértem vissza a centrumra.
2012. febr. 13. 08:46
 9/10 A kérdező kommentje:
de nekem hányingerem és székrekedésem van tőle :)
2012. febr. 13. 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Esetleg ismerősnek add oda/el. Nincsen terhes ismerősöd? Vagy aki az szeretne lenni?
2012. febr. 13. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!