Tapasztaltatok már védőnői bakikat? Súlyosakat és kevésbé súlyosakat?
Figyelt kérdés
Osszátok meg!2012. febr. 11. 11:45
1/11 anonim válasza:
Védőnőkkel kapcsolatban mást se tapasztaltam, mint bakikat. Holnap estig sorolhatnám a hülyeségüket.
Egy kiragadott példa: háromhetes babónál eszébe se jutott, hogy van fejlődési ugrás a világon, hanem azt javasolta az anyukának, hogy írasson tápszert, mert gyenge a teje, azért akar olyan gyakran szopizni a baba. No comment.
2/11 A kérdező kommentje:
Gyenge tej... Szép. És az igényszerinti szoptatás, amit annyira hangsúlyoznak manapság?
2012. febr. 11. 12:31
3/11 anonim válasza:
2 gyerekem van(eddig,a 3. a pocakban)de semmi rosszat nem tudok írni a védőnőnkről.Ha valamiben nem biztos utána néz,vagy azt mondja inkább a dokit kérdezzem.Ám ez is talán 2x fordult elő.
4/11 anonim válasza:
Én még nem. Bármikor hívhatom, ha valamit nem tudok, vagy aggódok. Mindig készséggel válaszol, normális nő. Múltkor egy másik viszont elég durván beszólt, mikor is szerinte megint túl sokat hízott a kislányom, adjak neki kevesebbet enni... (A túl sok 1kg-ot takar, 4,5 hónapos, 210ml-t eszik.)
5/11 anonim válasza:
Amikor még szoptattam az ikreim, tejszaporításra homeós bogyót ajánlott. Csakhogy abban a higításban, amit pont tejcsökkentésre adnak. Már nem emlékszem a nevére, de akkor utána néztem és megdöbbenve láttam. Még jó, hogy nem szedtem.
6/11 anonim válasza:
Hülyeségeket beszélt, amit még ép eszű ember se találna ki. Még a terhesség elején voltam nála... utána nem mentem egyszer se, csak az orvoshoz, így nem kaptam valami segélyt, de nem érdekel:), nem vagyok megszorulva. A baba érkezése után jött ki együtt az orvossal! Kérdem én, minek??? Utána finoman utaltam rá, hogy nem nagyon kívánom a jelenlétét, pfff, már nem nyitok neki ajtót:) De a lényeg, hogy jól megvagyunk, mert a doki mindenben segít! :) Amúgy nagyon az olyan dolgok ellen vagyok, aminek nem látom értelmét, ez pedig ilyen. Csak felesleges pánikkeltések vannak meg riogatások, félretájékoztatás!
7/11 anonim válasza:
Úgy valahogy, mint az elsőnél... 2 hetes volt a fiam, mikor felhívtam, hogy a bal oldalon alig jön a tej, mit tegyek? Azonnal tápszert íratott, nem ám azt mondta, hogy tegyem át a jobb mellemre. :( Már bánom nagyon, hogy nem voltam okosabb, de ki gondolta, hogy pont a védőnő beszél félre. :S
8/11 anonim válasza:
Sajnos az enyémnek magánéletei gondjai vannak,egy kicsit zavart,de ahol tud segít,de minden gyerek más.
9/11 anonim válasza:
Nekem nagyon aranyos védőnőm volt, csak sajnos átszervezték a dolgokat és most egy másikat kaptam. :-( Én csak itt szoktam olvasni elég vad dolgokat, amikre azt írják, hogy a védőnőjük mondta.
10/11 anonim válasza:
Az én védőnőm rendben van, viszont egy ismerősöm, aki szintén védőnő, a saját gyerekével hibát hibára halmoz. Egy példa: 18 hónaposan még mindent pépesített a fiának, mondván, hogy nem tud rágni (több, mint 10 foggal). Majdnem leharapta anyósa fejét, amikor az a banánt! pépesítés nélkül adta a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!