Tapasztaltatok hasonlót? Mitől volt?
Nem száraz a levegő?
Hidegpárásító segíthet.
Most kezdte egy pár napja. Fűteni pedig már jó ideje fűtünk, a pernye pora nem tud csak úgy szállingózni a levegőben. Ha a házi gyermekorvosunk nem egy kretén lenne,-nem tudom szépen jellemezni-akkor én is elvinném. (2 hete a kisebbik lányunkat elvittem hozzá,mert nagyon belázasodott. Írt ki neki lázcsillapítót, meg azt mondta,hogy nagyon piros a torka,írt rá antibiotikumot, orcseppet, c-vitamint, fenistil cseppet. A piros torokra miért kell orrcsepp? Fenistil csepp?-ami allergiás bőrkiütésre meg ekcémára van. Miután csak 1x kapott antibiotikumot a kicsi,mert hányni kezdett, azt mondta a dok.nő,hogy "ahan,jó, még vasárnapig adja neki az antibiotikumot"-magyarul magától helyrejött a gyerek. Hoppá. És ez csak a mi esetünk. A tüdőgyulladásos gyereknél nem vette észre a tüdőgyuszit-nagyobbaknál sem. Egy ismerősünk pedig 1 hónapig vitte a gyerekét,1 hónapig fizette ész nélkül a gyógyszereit,majd elvitte máshova,ahol kiderült,nem is az a baja a gyerekének,mint amiért 1 hónapig kezelve lett.)
Van a közelben egy fizetős gyerekorvos,de nincs 2000 ft-unk kifizetni egy vizsgálatot + az utiköltség.
Tudom,hogy az oldal használói nem orvosok.
Köszönöm mindenki válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!