Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tapasztaltatok hasonlót?...

Tapasztaltatok hasonlót? Mitől volt?

Figyelt kérdés
3,5 éves kislányom mostanában minden reggel,amikor felébred fél hatkor, nagyon csúnyán köhög. Eddig nem volt ilyen, és csak reggel köhög.
2010. nov. 22. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem száraz a levegő?

Hidegpárásító segíthet.

2010. nov. 22. 15:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem száraz. Kandallóval fűtünk, este, és egy edényt fel szoktunk tölteni vízzel. A tűz legkésőbb éjfélkor alszik ki,reggelre csak a parázs marad.
2010. nov. 22. 15:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van. A váladék lemegy. Napközben aztán megint semmi.
2010. nov. 22. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Mióta köhög? Nem a kandalló miatt, pici füst vagy pernye, bármi, ami irritálja? Porallergia, alacsony páratartalom. Orvoshoz vinném ettől függetlenül, nekünk nem ez a szakmánk.
2010. nov. 22. 16:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Most kezdte egy pár napja. Fűteni pedig már jó ideje fűtünk, a pernye pora nem tud csak úgy szállingózni a levegőben. Ha a házi gyermekorvosunk nem egy kretén lenne,-nem tudom szépen jellemezni-akkor én is elvinném. (2 hete a kisebbik lányunkat elvittem hozzá,mert nagyon belázasodott. Írt ki neki lázcsillapítót, meg azt mondta,hogy nagyon piros a torka,írt rá antibiotikumot, orcseppet, c-vitamint, fenistil cseppet. A piros torokra miért kell orrcsepp? Fenistil csepp?-ami allergiás bőrkiütésre meg ekcémára van. Miután csak 1x kapott antibiotikumot a kicsi,mert hányni kezdett, azt mondta a dok.nő,hogy "ahan,jó, még vasárnapig adja neki az antibiotikumot"-magyarul magától helyrejött a gyerek. Hoppá. És ez csak a mi esetünk. A tüdőgyulladásos gyereknél nem vette észre a tüdőgyuszit-nagyobbaknál sem. Egy ismerősünk pedig 1 hónapig vitte a gyerekét,1 hónapig fizette ész nélkül a gyógyszereit,majd elvitte máshova,ahol kiderült,nem is az a baja a gyerekének,mint amiért 1 hónapig kezelve lett.)

Van a közelben egy fizetős gyerekorvos,de nincs 2000 ft-unk kifizetni egy vizsgálatot + az utiköltség.

Tudom,hogy az oldal használói nem orvosok.

Köszönöm mindenki válaszát!

2010. nov. 22. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!