Meleg párok fogadhatnak örökbe gyermeket?
Én melegként nem fogadnék örökbe gyereket. Csakis a sajátomat nevelném. Ugyebár ez lehetséges, mert elég gyakran előfordul, hogy egy melegnek szül gyereket egy nő. Persze ez macerásabb és jogilag sok munka van vele, de megvalósítható.
A szexuális orientáció nem tanulás kérdése. Nem lesz a gyerekem meleg, ha a párommal nevelem fel. Sokkal fontosabb, hogy emberi értékeket adjunk át neki. Hány és hány olyan család van, ahol egyedül neveli fel az anyuka vagy apuka a gyerekét. És nem lesz meleg a gyerek.
Ellenben a gyerek valószínűleg elfogadó és toleráns lesz a melegekkel szembe és nem azért mert ő is az, hanem mert ez az egész egy elfogadható életformaként fog előtte megjelenni. Ha látja a gyerekem, hogy megölelem a párom vagy puszit adok neki, akkor látni fogja, hogy milyen, amikor két férfi szereti egymást. Nem egy elferdült kép lesz előtte a melegekről, amit a média is szeret sulykolni. Emiatt nem fogja kipróbálni azonos neművel, vagy ha mégis akkor se a látottak fogják oda vezetni.
Egyébként van erre a helyzetre egy jó vicc:
Hetero: a melegek ne neveljenek gyereket, mert csúfolni fogják őket!
Meleg: kik?
Hetero: hát mi!
Azt hiszem viccen kívül ez a vicc elmond mindent.
Üdv. Meleg F
Köszönök minden választ, a 9-es válaszoló (01:21) teljesen az én véleményemet és gondolataimat írja le.
Mindenesetre köszönöm mindenki válaszát, érdekesek!
Picit OFF- bocs.
Én teljesen támogatom hogy a homoszexuálisok adoptálhassanak, illetve béranyázhassanak. Egy gyereknek szerető családra van szüksége, nem pedig "normális" családra. Mellesleg hetero szülők között több probléma szokott lenni, de ez relativ.
Engem nem érdekel mások véleménye, ha találok valakit akit szeretni fogok, és ő is engem, ezer 100% hogy össze fogunk házasodni (remélem addigra Floridában is engedélyezni fogják a meleg házasságot) (Igen, ki fogok költözni) és megint csak 100% hogy gyerekeim is lesznek, egy béranyától.
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!