Esemény utáni után megjött rendesen a menzitek?
Barátnőm az eset után 2 órával vette be!
És terhess lett mégis!
Ezt most nem ilyeszgetésből irom csak hogy ennyire lehet ma már bizni az ilyen gyógysezerekben!
23/N
Elég szörnyűen fogalmaztál már bocsi!
Amúgy én úgy tudom, hogy összezavarhatja a hormonháztartásod! Tesztelj ha nem vagy biztos!
rózsaszín vérzés 3 napon belül normális, az jelzi a méhnyálkahártya leválását. Ezek a tabletták azt csinálják teherbeesés ellen, hogy lényegében leválik tőle a méhnyálkahártya a méh faláról, hogy majd a méh falába ne tudjon beágyazódni a megtermékenyített petesejt és ne legyen embrió.
De: mivel az első 24 órában van kb 80-90%os hatásfoka, utána fokozatosan csökken a 72 óráig, így bármi lehet. Szerintem azért a rózsaszínezés jó jel lehet...
Ja és összezavarta nekem anno a ciklusom, a rózsaszínezéstől 27 napra jött meg azaz tolódott.
(szerencsére csak egyszer kellett próbálnom egy gagyi márkájú gyenge óvszer miatt)
A noverem 12 oran belul vette be es nem verzett tole egyaltalan. Pont kozepidoben volt egyebkent a baleset (ovszer szakadt ki). Ra ket hettel mar nem jott meg a mensije, tesztelt es pozitiv lett. Mar 1 eves a kicsi. :)
Lehet, hogy en tudom rosszul, de ugy remlik, hogy valamennyi verzesnek lennie kellene a 72 oras utan, meg sohasem hasznaltam, de mintha azt mondta volna a noverem, hogy elvileg mensit general, levalik a mehnyalkahartya, igy nem tud megtapadni a megtermekenyult petesejt.
Nekem 2 hetet késett a mensim tőle....
Szerintem nem lesz baj ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!