Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Esemény utáni után megjött...

Esemény utáni után megjött rendesen a menzitek?

Figyelt kérdés
Múlt hét kedden vettem be, ma vagy holnap kellene megjönnie. Kicsit parázok, hogy nehogy úgy járjak, hogy nem hatott. Bevettem 72órán belül. Este 11körül járt volna le a 72óra, én délelött fél 11körül vettem be.
2012. febr. 8. 11:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Barátnőm az eset után 2 órával vette be!

És terhess lett mégis!

Ezt most nem ilyeszgetésből irom csak hogy ennyire lehet ma már bizni az ilyen gyógysezerekben!

23/N

2012. febr. 8. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:

Elég szörnyűen fogalmaztál már bocsi!

Amúgy én úgy tudom, hogy összezavarhatja a hormonháztartásod! Tesztelj ha nem vagy biztos!

2012. febr. 8. 11:21
 3/11 A kérdező kommentje:
:/ hat ez marha jo... :( varok vele egy par napot. Olyan is lehet, h kimarad teljes ebben a honapban? Ja, mikor bevettem, par orara ra volt egy kis rozsaszines verzesem. Annak van jelentosege? Lehet abbol kovetkeztetni valamire?
2012. febr. 8. 11:32
 4/11 anonim ***** válasza:

rózsaszín vérzés 3 napon belül normális, az jelzi a méhnyálkahártya leválását. Ezek a tabletták azt csinálják teherbeesés ellen, hogy lényegében leválik tőle a méhnyálkahártya a méh faláról, hogy majd a méh falába ne tudjon beágyazódni a megtermékenyített petesejt és ne legyen embrió.

De: mivel az első 24 órában van kb 80-90%os hatásfoka, utána fokozatosan csökken a 72 óráig, így bármi lehet. Szerintem azért a rózsaszínezés jó jel lehet...

Ja és összezavarta nekem anno a ciklusom, a rózsaszínezéstől 27 napra jött meg azaz tolódott.

(szerencsére csak egyszer kellett próbálnom egy gagyi márkájú gyenge óvszer miatt)

2012. febr. 8. 12:54
 5/11 A kérdező kommentje:
koszi. Akkor majd ha nem jon meg, akkor tesztelek egyet a biztonsag kedveert. Nalunk kiszakadt sajna... :( most hasznaltam ilyet eloszor, es remelem utoljara is.
2012. febr. 8. 13:28
 6/11 anonim ***** válasza:
teszttel is várj 3-5 napot a menzesz késésétől, hogy tuti hiteles legyen az eredmény
2012. febr. 8. 14:12
 7/11 anonim ***** válasza:

A noverem 12 oran belul vette be es nem verzett tole egyaltalan. Pont kozepidoben volt egyebkent a baleset (ovszer szakadt ki). Ra ket hettel mar nem jott meg a mensije, tesztelt es pozitiv lett. Mar 1 eves a kicsi. :)

Lehet, hogy en tudom rosszul, de ugy remlik, hogy valamennyi verzesnek lennie kellene a 72 oras utan, meg sohasem hasznaltam, de mintha azt mondta volna a noverem, hogy elvileg mensit general, levalik a mehnyalkahartya, igy nem tud megtapadni a megtermekenyult petesejt.

2012. febr. 8. 16:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia!Hát sajnos én is rossz példa vagyok, mert én 24 órán belül vettem be, és terhes lettem mellette. :( Ha késik, tesztelj. Sajnos elég későn vetted be. A rózsaszínes vérzés nem feltétlenül jó jel, mert lehetett beágyazódásos vérzés. De ennek az esély igen csekély! Biztos nem lesz gond! Ha nem jön meg, 3-4 nap után tesztelj.
2012. febr. 8. 22:13
 9/11 A kérdező kommentje:
:( hát ezek nem valami biztatók! :(
2012. febr. 9. 10:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem 2 hetet késett a mensim tőle....

Szerintem nem lesz baj ne aggódj!

2012. febr. 10. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!