Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megvennétek ezt a babakocsit?...

Megvennétek ezt a babakocsit? Miért igen, miért nem?

Figyelt kérdés
[link]
2009. jún. 2. 09:15
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Hát, én biztosan nem venném meg.

Egyrészt esztétikailag nem tetszik, másrészt pedig azt szokták mondani, hogy "olcsó húsnak híg a leve". Vagyis olyasmire gondolok, hogy az anyaga is kétséges, hiszen így elsőre biztosan beleizzadna a gyerek, és nem hiszem, hogy kényelmes lehet.

Nekünk Peg Pérego Aria van a gyereknek, de azzal semmi baj, egyedül annyi a hátulütője, hogy kicsi a kereke (bár ha nem terepre kell, nem gond). Én ezt nyugodtabb szívvel ajánlanám... (bár ez más árkategória is...)

De véleményem szerint használtban is ki lehet olyat fogni, ami jó, nem kényelmetléen, és a baba is jól érzi magát benne, hiszen ez a legfontosabb szempont.

2009. jún. 2. 09:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy milyen utakon használnád, kell-e buszra szállnod, van-e hozzá télizsák, esővédő stb. Én nem venném meg, mert túl kicsik a kerekei, és az utak egyenetlenségét abszolút nem csillapítaná.
2009. jún. 2. 09:29
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Részben csatlakozom az első válaszolóhoz. Megnéztem a képet és kapásból az ugrott be, hogy nem érezném biztonságban benne a babámat.
2009. jún. 2. 09:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy nyárra kéne vmi könnyebb kocsi,mert a miénk gyerekkel már kicsit nehéz. :) Igazából kinézetre nekem sem tetszik. Azt hiszem nézek másikat. :) Köszi a válaszokat! :)
2009. jún. 2. 09:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Ha nyárra szeretnél babakocsit,akkor esernyőre csukhatót vegyél.Van olyan aminek dönthető a háttámlája majdnem vizszintesig.Nekem is olyan kocsim volt,ami így csukható össze,az összecsukási módot utáltam,mert nem tudtam berakni a kocsiba,anélkül,hogy össze ne koszoljam magam.Vettem 1 esernyő kocsit :-)Mennyi idős a gyerkőc?
2009. jún. 2. 12:18
 6/9 A kérdező kommentje:

8 hónapos.Igazából az összecsukhatóság nálunk nem szempont. Inkább a súlya,hogy buszra is könnyen fel tudjunk szállni. Na meg az ára sem utolsó szempont. :) Közben néztem egy másikat: [link]

Vélemény? :)

2009. jún. 2. 13:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez már jobb!

Mi a tescoba vettünk 9000 ft ért. és nagyon jó!

Miért nem nézed meg ott.

2009. jún. 2. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Na ez a második már okés! Stabilabbnak néz ki, mint az első.
2009. jún. 2. 14:10
 9/9 A kérdező kommentje:

Megnézem a tescost,aztán majd lesz vmi. :)

Köszönöm a válaszokat! :)

2009. jún. 2. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!