Szia!
Hát, én biztosan nem venném meg.
Egyrészt esztétikailag nem tetszik, másrészt pedig azt szokták mondani, hogy "olcsó húsnak híg a leve". Vagyis olyasmire gondolok, hogy az anyaga is kétséges, hiszen így elsőre biztosan beleizzadna a gyerek, és nem hiszem, hogy kényelmes lehet.
Nekünk Peg Pérego Aria van a gyereknek, de azzal semmi baj, egyedül annyi a hátulütője, hogy kicsi a kereke (bár ha nem terepre kell, nem gond). Én ezt nyugodtabb szívvel ajánlanám... (bár ez más árkategória is...)
De véleményem szerint használtban is ki lehet olyat fogni, ami jó, nem kényelmetléen, és a baba is jól érzi magát benne, hiszen ez a legfontosabb szempont.
8 hónapos.Igazából az összecsukhatóság nálunk nem szempont. Inkább a súlya,hogy buszra is könnyen fel tudjunk szállni. Na meg az ára sem utolsó szempont. :) Közben néztem egy másikat: [link]
Vélemény? :)
Ez már jobb!
Mi a tescoba vettünk 9000 ft ért. és nagyon jó!
Miért nem nézed meg ott.
Megnézem a tescost,aztán majd lesz vmi. :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!