Nem tudjuk eldönteni, milyen nevet adjunk a babánknak. Szerintetek?
Adél, Dóra, Emília
Roland, SZilárd
Mi sem tudtuk a nemét, egészen a 37. hétig addig mi kislányra számítottunk(mindenki azt mondta a népi jóslások szerint, annyira, hogy már belém beszélték) aztán jöt a hideg zuhany: Kisfiú. Én nagyon örültem neki, mert mindig is fiúra vágytam, viszont nevünk nem volt. Tulajdonképpen az utolsó napon jutottunk dűlőre. Már vajúdtam amikor eldöntöttük:)Szóval nem vagytok még annyira elkésve, ha addig nem döntötök akkor ott már kénytelenek lesztek és a muszáj az nagy úr:D
Bocsi, hogy érdembeli választ nem írtam, csak azt akartam, tudd, nem vagy egyedül
Én 4 nap múlva szülök.Nálunk is nehéz volt a döntés.
Nekem a Lora nagyon tetszett.Bár ha nálatok a vezetéknév ló-ra végződik, akkor nem lenne jó hozzá.
És a Laura nem tetszik?Mondjuk a Léna egész jó.Luca, Lívia nálam sem jön be.
Mi az Alíz mellett döntöttünk.Ez nem jön be nektek?
Fiúból inkább a Dávid mint a Róbert.
Itt az összes anyakönyvezhető nevet megtaláljátok:
Ötleteim: Roland, Áron, Tamás, Viktor, Vince, Ákos, Abigél, Aida, Emma, Kitti, Kíra, Anna, Hanna, Panna, Sára, Bianka
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!