Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Háromgyerekesek! Hogy tudtok...

Háromgyerekesek! Hogy tudtok kimozdulni három gyerekkel?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz élni három gyerekkel, szerintem. Hogy nem őrültök bele? Vagy "csak" az első néhány év olyan nehéz? Mindenkinek van kocsija, akinek 3 gyermeke van? Nem tudod fogni a kezüket. Vagy, ha az egyik beteg, viszed Magaddal a másik kettőt is a rendelőbe? És hogy mentek ketten a 3 szülőire? És addig kikkel vannak a gyerekek?

Minden érdekel.Hamarosan öten leszünk.... :) Kicsit aggódom.

Sokkal-sokkal nehezebb hárommal, mint kettővel? Kicsi korkülönbség.... 2 év és 4,5.

2012. febr. 6. 13:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

5 gyerekes anyuka vagyok.

Az előzőekben érkezett egy hozzászólás , hogy ha megkérdezne egy 3 gyerekeset , mikor volt utoljára 1 óra szabadideje , mindenki tudja a választ. Szerintem az én válaszomra nem számítana: Ma délután 2 órám is volt , majdhogynem unatkoztam. És ez nem azért van , mert nem foglalkozok a gyerekekkel. Ők aludtak , a háztartás kész , kaja kész, minden rendben. Minden csak szervezés kérdése. Egyébként az sem igaz , hogy negyed-ötöd annyi szeretetet és törődést kapnak, ha ez így lenne nem lennénk osztályelsők a gyerekekim, kiegyensúlyozattak , kitűnő a magatartásuak , szorgalmuak.És vagyunk egypáran olyanok akik a családnak , gyerekeknek élünk és nem azt nézzük , hogy mi a jó saját magunknak.

2012. febr. 6. 18:11
 22/23 anonim ***** válasza:

Nekem tobb nagycsalados ismeroseim vannak. Egyik baratnomnek 5. HAt, mit ne mondjak, eleg viccesen neznek ki, amikor nekiindul vhova, az ot gyerek meg koveti.

A gyerekeit ha megkerdezed, azt fogjak mondani, h sosem akarnanak nagy csaladot.

MAsik baratnomnek van 6 testvere:):):) NA o neki csak egy lanya van es soha nem szulne tobbet.

A harmadik baratnomet rendszeresen segitettem (amig ra nem jottem, hogy akkor is ram akarna passzolni a gyerekeit,amikor eppen semmi dolga sincsen. Azota csak vegszuksegben segitek)

2012. febr. 6. 20:26
 23/23 anonim ***** válasza:

Én is meg tudom mondani, mikor volt utóljára két szabad órám: ma délután. A két nagyobb a mamáéknál volt, szánkóztak a tanyán meg palacsintát sütöttek (hoztak nekem is, hihi:D), a férjem a dolgozószobában a számítógépét bütykölte, a pocaklakó nyugton volt, én pedig képzeljétek, aludtam!

Előtte lévő héten két órát lovagoltam, az volt a szabad két órám. De többre is vissza tudok emlékezni, ha érdekel. :-)

2012. febr. 6. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!