Háromgyerekesek! Hogy tudtok kimozdulni három gyerekkel?
Nagyon nehéz élni három gyerekkel, szerintem. Hogy nem őrültök bele? Vagy "csak" az első néhány év olyan nehéz? Mindenkinek van kocsija, akinek 3 gyermeke van? Nem tudod fogni a kezüket. Vagy, ha az egyik beteg, viszed Magaddal a másik kettőt is a rendelőbe? És hogy mentek ketten a 3 szülőire? És addig kikkel vannak a gyerekek?
Minden érdekel.Hamarosan öten leszünk.... :) Kicsit aggódom.
Sokkal-sokkal nehezebb hárommal, mint kettővel? Kicsi korkülönbség.... 2 év és 4,5.
5 gyerekes anyuka vagyok.
Az előzőekben érkezett egy hozzászólás , hogy ha megkérdezne egy 3 gyerekeset , mikor volt utoljára 1 óra szabadideje , mindenki tudja a választ. Szerintem az én válaszomra nem számítana: Ma délután 2 órám is volt , majdhogynem unatkoztam. És ez nem azért van , mert nem foglalkozok a gyerekekkel. Ők aludtak , a háztartás kész , kaja kész, minden rendben. Minden csak szervezés kérdése. Egyébként az sem igaz , hogy negyed-ötöd annyi szeretetet és törődést kapnak, ha ez így lenne nem lennénk osztályelsők a gyerekekim, kiegyensúlyozattak , kitűnő a magatartásuak , szorgalmuak.És vagyunk egypáran olyanok akik a családnak , gyerekeknek élünk és nem azt nézzük , hogy mi a jó saját magunknak.
Nekem tobb nagycsalados ismeroseim vannak. Egyik baratnomnek 5. HAt, mit ne mondjak, eleg viccesen neznek ki, amikor nekiindul vhova, az ot gyerek meg koveti.
A gyerekeit ha megkerdezed, azt fogjak mondani, h sosem akarnanak nagy csaladot.
MAsik baratnomnek van 6 testvere:):):) NA o neki csak egy lanya van es soha nem szulne tobbet.
A harmadik baratnomet rendszeresen segitettem (amig ra nem jottem, hogy akkor is ram akarna passzolni a gyerekeit,amikor eppen semmi dolga sincsen. Azota csak vegszuksegben segitek)
Én is meg tudom mondani, mikor volt utóljára két szabad órám: ma délután. A két nagyobb a mamáéknál volt, szánkóztak a tanyán meg palacsintát sütöttek (hoztak nekem is, hihi:D), a férjem a dolgozószobában a számítógépét bütykölte, a pocaklakó nyugton volt, én pedig képzeljétek, aludtam!
Előtte lévő héten két órát lovagoltam, az volt a szabad két órám. De többre is vissza tudok emlékezni, ha érdekel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!