Maximális gyeden lévő kismamik, nektek is kevesebb lett a nettó gyedetek? Teljesen el vagyok keseredve. Miért veszik el ezt a keveset is?
Azért kaptál kevesebbet mertnem igényelted a kompenzálást.
Igényelni kell hogynekapj kevesebbet...vicc nem ????? de ez van...
szóval igényeld és akkor visszamenőleg is megkapod!!!!!!
Nem tudom, hogy miért kaptál kevesebbet, de ezek alapján nekem az jön le, hogy a 165e alatti béresek járnak rosszul így nekik jár a kompenzáció. Fel nem foghatom, hogy te hogyhogy kevesebbet kaptál amikor mindenhonnan azt lehet olvasni, hogy 180e felett jól járnak az anyukák...nos ezek szerint mégsem, sajnálom :(
Azért remélem, hogy jár neked mégis a kompenzáció.
Szia!
Én is max gyeden vagyok és nekem is kevesebb lett az adójóváírás megszüntetése miatt. ( a bérem amúgy nekem is bruttó 200e felett van)
Nem mindegy, hogy a gyedet mi alapján állapították meg Neked. ( pl: volt-e 180 nap jövedelmed a gyerkőc születése előtt)
Én max gyedet kapok a második gyerek után,de mivel még az első gyerek gyede alatt szültem nem volt 180 nap jövedelmem, így az első gyerek születése előtti jövedelmet vették alapul. Ez alapján kapom a max gyedet, ami ugyebár a minimálbér 2x-esének a 70%-a.
És most hiába emelték a minimálbért, a gyedem már nem változik a gyerek 2 éves koráig. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!