Rám bíznád a gyereked?
15 éves lány vagyok nem iszok és nem cigizek totyiban dolgoztam pár hónapig három kisebb testvérem van jól kijövök a gyerekkel és nagyon szeretek velük lenni tudok főzni és alapvető egészség ügyi ellátást adni
ha egy ilyesmi hirdetést találnál rábíznád a gyereked?
Nem. De én 18-20-24 évesre se bíznám őket..sőt még idősebbre is csak hosszas önmagam győzködése után :)
Mostanában a 4 és 2 évesemre havi egyszer egy 53 éves fiatalos nagyi vigyáz:) Mivel nálunk nincs nagyszülő. De rá is nagyon nehezen bízom. 15 évesre pedig semmilyen körülmények között nem bíznám.
És mi az a totyi? Úgy látom senki sem kérdezte, de én még nem hallottam róla.
Ha ismerős lennél, akkor talán, ismeretlen 15 éves lányra szerintem nem bíznám a gyermekemet.
Csak szólok kedves utolsó hogy nem értékeltem senkit de mind egy.
A totyi az a óvoda és a bölcsőde között van
A tesóim:most már a legkisebb is 7 éves de egészen kicsi korától vigyázok rá
am megértem én se biztos hogy rá bíznám a gyerekeimet (ha lenne:) bárkire is
2. vagyok.
Most komoly, hogy valaki azért pontozott le, mert nekem "kevés" ez a 15 éves leányzó?!
Szánalmas.. leírtam őszintén, hogy hamarabb bíznám a védőnőre a lányom, mint egy vadidegenre.
Ez az én VÉLEMÉNYEM! Valakinek ez nem tetszik, akkor ez van, de nehogy már 20%-ban legyen "hasznos" a saját véleményem..
ne haragudj, de én nem!
Egy 15 éves lány még gyerek, hiába vagy felelőségteljes, hiába vannak kisebb testvéreid...
Engem idegesítene a gondolat, hogy ott hagyom a kis gyerekemet, egy 15 éves gyerekkel...
Ha 18 lennél, nem dohányoznál - innál és lenne 3 kisebb tesód, akkor rádbíznám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!