" Nagy"- vezetéknévhez milyen lánynevet ajánlanátok? Tudom már sok ilyen kérdés volt de nem érzek rá.
36 hetes vagyok és még mindig fogalmam sincs mi lesz a lányom neve, fiúnévből bezzeg rengeteg beugrik.A fiamat már a 20.héttől a nevén hívtuk, most meg nem boldogulunk. Nem szeretnék gyakori nevet,ami mostanában divatos (Anna,Hanna, Panna,Lili,Csenge ilyesmit)és szerintünk vmi hosszabb illene hozzá. Ami tetszene, azt meg el se tudom képzelni hogy becézném..
Azt hittem majd megálmodom vagy ráérzek, de semmi.Help!
Szia,
Júlianna, Szilvia, Lola, Szilárda, Ilka, Kisó, Kamilla...
Nálunk ezek voltak a befutók aztán egy kisfiúnak adtam életet. Őt Szilárdnak hívják. :-)
Sok sikert a szüléshez!
Köszönöm a sok sok választ!
A Réka, Vivien Lili Boglárka Viktória az első 10 leggyakoribb név között vannak, ilyet nem szeretnénk.
Emlékszem nekem minden osztályomban 3 velem azonos nevű osztálytársam volt.:/
Valószínűleg a ritkábbak közül választunk.
A Gréta nálunk is feljött, de azt tanácsolták mások hogy a gy után a gr az nehezen kimondható.
Ami nekem tetszene, az az apjának nem, amit meg az apja mond, arról meg nekem van vmi nagyon gáz emlékű ismerősöm..:)
Debora,Lidia,Leila,Flora,Livia,Dalma,Biborka,Roza,Melania,Patricia,Mirjam,Linda,Norina,Jazmin,Noemi.
Remelem tudtam segiteni:37 hetes kismami
Utolsó válaszoló vagyok.
Oké! Félre értelmeztem a kérdést! Bocsika :)
A "Nagyot" úgy fogtam fel, hogy hosszú. Bocs, még nagyon reggel volt nekem.
De szerintem a Csilla, Noémi, Kinga, Julianna, Emese és a Sarolta is rendben van.
Szia!
Olvastam az egyik hozzászólásban és olvastam a kommentedet is.
Nos, a mi kislányunk neve: Nagy Gréta Boglárka
Szerintem "gy" után nem nehéz kimondani a "gr"-t.
Legalábbis nekünk nagyon megy már:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!