" Nagy"- vezetéknévhez milyen lánynevet ajánlanátok? Tudom már sok ilyen kérdés volt de nem érzek rá.
36 hetes vagyok és még mindig fogalmam sincs mi lesz a lányom neve, fiúnévből bezzeg rengeteg beugrik.A fiamat már a 20.héttől a nevén hívtuk, most meg nem boldogulunk. Nem szeretnék gyakori nevet,ami mostanában divatos (Anna,Hanna, Panna,Lili,Csenge ilyesmit)és szerintünk vmi hosszabb illene hozzá. Ami tetszene, azt meg el se tudom képzelni hogy becézném..
Azt hittem majd megálmodom vagy ráérzek, de semmi.Help!
itt nézd meg.De a Hanna nagyon szép.Nekem még a Natália a Vivien,Bianka tetszik.
Köszi!Ezt az oldalt ismerem, de nem nagyon jutottam vele előre...
A Bianka is meg a Hanna is nagyon gyakori nekem.:((
Lilien
Adrienn
Réka
Sára
Vivien
Regina
Veronika
Szia! Pl.Nagy Rebeka,Nagy Viktória,Nagy Vivien :)
hirtelen ennyi :)
Nagy Viktória
Szerintem ez így egy gyönyörű név, becézni is lehet sokféleképpen!
Szia!
Nekünk is Nagy a vezetéknevünk,mi a Gréta nevet választottuk.
De benne volt a befutóban:
Elizabet,Boglárka ,Veronika,Rozina.Bár ezeket apa leszavazta,így együtt választottunk nevet.
Szerintem próbáljátok meg ti is közösen kiválasztani,jó program estére.Utónévkönyv szerintem felesleges,csak összezavar a sok név.Egy sima naptár is megteszi.
Remélem tudtam segíteni!Minden jót és könnyű szülést!
13 napos manó anyukája
Szia!
Az első vagyok:)Kerestem ki neked különleges neveket:
Abigél,Aletta,Ambrózia,Emese,Enciána,Telma,Tessz,Karen,Madléna,Manuéla,Melánia,Mirjam,Sába,
Jutta,Heléna,Hermina,Menta,Miranda,Madeszta,Bogárka,Borsika,Lizandra,Ludovika,Zelda,Zsaklin.
Nekem ezek a különleges nevek nagyon megtetszettek.Remélem segítettem.De ha nem tudsz dönteni szülés után is adhatsz nevet a picurnak.Van akinek mg kell látnia a babáját és úgy tudja kiválasztani neki a legmegfelelőbb nevet.
Jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!