Szerintetek ekkora has még visszamehet, úgy értem tornával, diétával laposság tehetem?
1,5 évesek az ikreim, sajnos maradt rajtam felesleg, nem csak a hasamon, de a többit tudom hogy le tudom dolgozni, de azt nem tudom, hogy a hasam lehet e még sima (a bőrömre is gondolok), hogy az ne lógjon pl.
3 hete nem szopiznak a kicsik 1 hónapja diétázok és néha tornázol ahogy ráérek tőlük, eddig 5,5-6 kg ment le így. :-)Még kell legalább 4-5 kg. De zavar a hasam...
Természetesen elég nagy az esély arra, hogy helyremegy a hasad, de ehhez elég sokat kell tornázni, meg fogyni sem árt. A börödet meg olivaolajjal kenegesd minde fürdés után, amikor meg nedbes a böröd, és maszirozd bele.
A néha tornázok viszont semmiképpen sem elég, rendszeresen kell - a legjobb minden második nap komolyan mozogni, és legalább egy órát egyszerre. (Este, vagy amikor napközben alszanak a gyerekek, stb - csak szervezés kérdése)
Sok sikert és kitartást.
Ó, hát igazán szép hasad van!
sok csajnak, aki még nem is szült, csúnyább a hasa mint neked!
Nyugi, és kitartás!:)
Szia! Én is ikres vagyok, de nekem pl. tudom, hogy csak plasztikával lesz helyrehozható. Nem a hasam miatt, hanem inkább fölötte, a gyomortájékon annyira megnyúltak az izmok, meg minden egyéb, hogy olyan,mintha egy kis hordó lenne ott,kiáll, de tök kemény. Tudod, az ikres has, amit behúzni sem lehet:(( Hatalmas pocakom volt. De sztem a tied nagyon jól néz ki,nem látom azt a kemény hordót felül, mint az enyémen:) Hajrá, sok sikert!
Amúgy az enyém is azt hittem még csúnyább lesz, de ha a felesleget ami rajtam van, nem nézzük, akkor egész jó is lehetne:)
Egyáltalán nem csúnya a hasad, főleg ikrek után!
Szerintem pár célirányos gyakorlattal simán formálható még.
(A bugyid nem "mamás", én is szívesen hordok hasonlókat itthon, kényelmesek.)
Köszönöm!
Igen, én is úgy gondolom hogy nem is rossz annyira, ahhoz képest hogy a két kicsi 4,5 kg-ot nyomott+cullang, én meg 160 cm vagyok. Csak az zavar kicsit, hogy a bőröm milyen lesz. Az a baj, hogy nem nagyon van időm tornázni. Tudom most jön hogy aki akar, stb.
De akinek van 3 kicsi gyereke, tudja miről beszélek, és segítség nem sok.
A lányom is csak 3 éves, fiúk ugye 1,5, mind itthon van még őszig biztosan. Lányom már nem alszik nappal, fiúk igen. Mikor van kedve a lányomnak, akkor ok, de mikor azt mondja,hogy anya torna helyett velem legyél légyszi!! hát ha a gyereked neked ezt mondja, te mit csinálsz? A fiúkkal meg nem nagyon lehet nekiállni.
Este le kell fürdeni mindenkinek, míg a kicsik elalszanak, mert a fürdőhöz közel van a szobájuk, és sajnos minden zajra felkelnek, kis koruk óta rossz alvók. :-( Éjjel is kelnek sajnos többször, sokszor ott alszom végül köztük. Tehát ha utána tornáznék, büdi maradnék. :-(
Meg már erőm sincs fél 10 után. Nem könnyű megoldani, próbálkozom, és ha azt mondjátok lehet szép a bőröm a hasamon, mindent meg is teszek érte.
Megmutatom a végeredményt majd :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!