Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ekkora has még...

Szerintetek ekkora has még visszamehet, úgy értem tornával, diétával laposság tehetem?

Figyelt kérdés

1,5 évesek az ikreim, sajnos maradt rajtam felesleg, nem csak a hasamon, de a többit tudom hogy le tudom dolgozni, de azt nem tudom, hogy a hasam lehet e még sima (a bőrömre is gondolok), hogy az ne lógjon pl.

3 hete nem szopiznak a kicsik 1 hónapja diétázok és néha tornázol ahogy ráérek tőlük, eddig 5,5-6 kg ment le így. :-)Még kell legalább 4-5 kg. De zavar a hasam...

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 3. 08:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen elég nagy az esély arra, hogy helyremegy a hasad, de ehhez elég sokat kell tornázni, meg fogyni sem árt. A börödet meg olivaolajjal kenegesd minde fürdés után, amikor meg nedbes a böröd, és maszirozd bele.

A néha tornázok viszont semmiképpen sem elég, rendszeresen kell - a legjobb minden második nap komolyan mozogni, és legalább egy órát egyszerre. (Este, vagy amikor napközben alszanak a gyerekek, stb - csak szervezés kérdése)

Sok sikert és kitartást.

2012. febr. 3. 08:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, simán lemehet, de azt a nagyi-bugyit is lecserélhetnéd valami szexisebbre:)
2012. febr. 3. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen visszamehet ,kalóriadeficittel és ha egy héten legalább 3*1 órát mozogsz.Ez a bőröd miatt lenne fontos,az étrend változtatásával is lehet fogyni,de ha nem mozogsz a bőröd lógni fog ! Nincs szobabiciklitek? Nekem az nagyon bevált,minden este tekerek egy órát,péksüti,csoki,fehérkenyér,üditő stb kerülendő,sok zöldség,gyümölcs mértékkel,fehérhusok,tojás,tejtermékek. Napi 5* kis étkezés ,mellé 3 liter viz és menni fog:) Egyébként nincs sok felesleged,úgyhogy készülj fel rá,hogy ez a 4-5 kiló makacskodni fog,és nehezebben fog valoszinüleg lemenni mint eddig,de ha kitartóan cisnálod meglesz az eredménye.
2012. febr. 3. 09:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ó, hát igazán szép hasad van!

sok csajnak, aki még nem is szült, csúnyább a hasa mint neked!

Nyugi, és kitartás!:)

2012. febr. 3. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is ikres vagyok, de nekem pl. tudom, hogy csak plasztikával lesz helyrehozható. Nem a hasam miatt, hanem inkább fölötte, a gyomortájékon annyira megnyúltak az izmok, meg minden egyéb, hogy olyan,mintha egy kis hordó lenne ott,kiáll, de tök kemény. Tudod, az ikres has, amit behúzni sem lehet:(( Hatalmas pocakom volt. De sztem a tied nagyon jól néz ki,nem látom azt a kemény hordót felül, mint az enyémen:) Hajrá, sok sikert!

Amúgy az enyém is azt hittem még csúnyább lesz, de ha a felesleget ami rajtam van, nem nézzük, akkor egész jó is lehetne:)

2012. febr. 3. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem csúnya a hasad, főleg ikrek után!

Szerintem pár célirányos gyakorlattal simán formálható még.

(A bugyid nem "mamás", én is szívesen hordok hasonlókat itthon, kényelmesek.)

2012. febr. 3. 13:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igen, én is úgy gondolom hogy nem is rossz annyira, ahhoz képest hogy a két kicsi 4,5 kg-ot nyomott+cullang, én meg 160 cm vagyok. Csak az zavar kicsit, hogy a bőröm milyen lesz. Az a baj, hogy nem nagyon van időm tornázni. Tudom most jön hogy aki akar, stb.

De akinek van 3 kicsi gyereke, tudja miről beszélek, és segítség nem sok.

A lányom is csak 3 éves, fiúk ugye 1,5, mind itthon van még őszig biztosan. Lányom már nem alszik nappal, fiúk igen. Mikor van kedve a lányomnak, akkor ok, de mikor azt mondja,hogy anya torna helyett velem legyél légyszi!! hát ha a gyereked neked ezt mondja, te mit csinálsz? A fiúkkal meg nem nagyon lehet nekiállni.

Este le kell fürdeni mindenkinek, míg a kicsik elalszanak, mert a fürdőhöz közel van a szobájuk, és sajnos minden zajra felkelnek, kis koruk óta rossz alvók. :-( Éjjel is kelnek sajnos többször, sokszor ott alszom végül köztük. Tehát ha utána tornáznék, büdi maradnék. :-(

Meg már erőm sincs fél 10 után. Nem könnyű megoldani, próbálkozom, és ha azt mondjátok lehet szép a bőröm a hasamon, mindent meg is teszek érte.

Megmutatom a végeredményt majd :-)

2012. febr. 3. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, hogy nagyon szép a bőröd a hasadon. Nincs ezzel semmi gond! Minden nap sok felülés! Gyönyörű lesz viszonylag hamar. Én 9 hónapja szültem az ikreimet, gigantikus volt a hasam( Több, mint 6 kg volt a két baba+ az egyéb.) Terhesség előtt nagyon szép kockás hasam volt, sokat edzettem. Nekem még olyan tottyadt a bőr, főleg a köldököm körül. Én is készülök nekiállni a felüléseknek. Sok sikert hozzá!
2012. febr. 3. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!