Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 hónapja szültem és még...

3 hónapja szültem és még mindig akkora a hasam mint egy 5-6 hónapos terhesnek? Milyen tornával, diétával tudnám laposabbá varázsolni?

Figyelt kérdés
Sosem voltam se kövér se sovány, olyan jó kis formás, csinos voltam, még terhesen is. Szülés utáni napokban, hetekben még nem érdekelt hogy löttyedt és nagy a hasam, mert úgy voltam vele hogy úgyis lemegy. Erre tessék. Sehol nem vagyok kövér csak a hasam olyan mint terhesen csak még lötyög is ráadásul. Nem zabálok egész nap, nem is fekszem meg ülök a tv előtt, elég sokat mozgolódom mégsem megy le. Sokak szerint nem is fog már , mert "ilyen fajta" vagyok, de én ebbe nem akarok beletörődni, nagyon ormótlan lettem egy normális felső nem áll jol csak ami bő és takar. tudtok valami jó edzés tervet ajánlani? Ja műtétre, mint végső megoldás nemigen van pénzem.
2011. dec. 10. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Hasonló a problémám, én egyelőre a csodára várok...
2011. dec. 10. 17:56
 2/2 anonim ***** válasza:
9 hó a terhesség, akár 9 hó, amíg regenerálódsz. Nekem igazából háj ami ott van majd 2 év után, szóval fogyóznom kellene. 170cm és 66 kg vagyok. Csak a hasammal van igazán gond.
2011. dec. 10. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!