Írna valaki olyan oldalt a neten ahol karácsonyi lapra a gyerkőceim képét rá tudom varázsolni?
Ilyet nem tudok, de gondoltam, megosztom az én módszeremet:
A gyerekeket pirosba öltöztetem (van pl. rénszarvasos piros pulcsija), együtt leültetem őket egy nagy fotelbe és fotózom őket. Ökörködnek, vigyorásznak, fotózok. Végül kiválasztom a legjobb képet, a kép aljára, vagy bármelyik praktikus, sötét részére rászerkesztem egyenként fehér betűkkel, hogy pl. Mamának sok szeretettel, xy-tól, 2010. Karácsonya. xy a gyerek(ek) neve.
Ez nem nagy munka, a legtöbb idő az összes rokonnak, barátnak egyedi feliratot csinálni. Előhivatom a képeket és az ajándék mellé megkapják. Nagyon örülnek neki és évente tuti friss képük van, amiket sorra ki is raknak egymás mellé és lehet látni, hgy nőnek évről évre a gyerekek.
Először az első gyerek egy éves volt, mikor csináltam, jelenleg 5 éves, tavaly már a kistesókkal (akkor 1 évesek voltak) közös kép készült, édesek rajta nagyon. Huncut vigyor, gyereki rajongás a szemekben, hiszen rám néztek mosolyogva, mikor a kép készült, tesó meg nevettette a kicsiket, azok vigyorogtak, ahogy csak tudtak...
Ha gondolod. És nem művi.
A 13-as karácsonyi keret tök jó, lehet idén ebbe rakom a kész képet! :-)
Első voltam
Ez a legegyszerűbb: feltöltöd a képet a gyerekről, majd ráhúzod a keretet, lemented, és kész.
A karácsonyi kereteket itt találod: Occasions : Merry Chirsmas
Sok sikert!
Bocsi, hogy belekérdezek, de engem is nagyon érdekelne ez a dolog. Utolsótól szeretném megkérdezni, hogy leírná hogyan kell feltölteni a képet, (vagy az egész folyamatot), mert egy dekát se tudok angolul.
Nagyon szépen megköszönném!
Nagyon jó az az oldal, amit a az utolsó előtti válaszoló belinkelt, köszönöm én is.
Az utolsó válaszolónak, igaz nem tőlem kérdezted, de megpróbálok segíteni. Ha rámész az oldalra, ott van, hogy upload your photo, rányomsz a tallózás gombra és kiválasztod a képet, amit fel szeretnél tölteni. Majd lejjebb görgetsz, és látni fogod a képedet, és mellette a kereteket. Ott kiválasztod az occasions-t, azon belül pedig az xmas feliratút, rákattintasz arra a keretre amit szeretnél, majd ha rámész az egérrel a képre, tudod benne igazítani, az egérgombot lenyomva tartva. Ha kész, legörgetsz a lap aljára, és megnyomod a save gombot.
00.13-as vagyok. Köszönöm szépen az utolsó válaszolónak a segítséget. Addig sikerült megcsinálnom a képet, ahogy írta, de a Save gomb megnyomása után mi következik? Hogy tudom lementeni magamnak az elkészült képet?
Előre is nagyon köszönöm, ha valaki segít!
Na megint én vagyok, az utolsó előtti válaszoló, remélem nem baj, hogy én válaszolgatok itt, nem én küldtem a linket.
Én úgy mentettem le a gépemre, hogy jobb gombbal rányomtam a kész képre, és a mentés másként kiválasztottam, adtam neki egy nevet, és kész. Lementette a letöltések közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!