Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 10 hónapja szültem de sokan...

10 hónapja szültem de sokan terhesnek néznek, de miért?

Figyelt kérdés
Nem látják hogy ott a kisbaba mellettem és azért van még egy kis hasam?Mindenki azzal jön hogy látom jön a kistesó.ááááááááááááááá
2011. márc. 8. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy előnytelen fölsőket/kabátot hordasz?Nekem is volt 1 bő fölsőm amit ha fölvettem megkérdezték,hogy:Jön a 3. baba?
2011. márc. 8. 13:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Kockás ing volt rajtam ami mell alatt szűkített,ok hogy simán kismama ruhának is elmegy de nem látja az ember hogy ott a kisbaba melettem?és nem terhes vagyok hanem szültem?
2011. márc. 8. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

De szerinted aegy 10 hónapos baba mellett nem lehetsz terhes???

Látják a babát, nem vakok, de azt islátják, hogy kismama felsőben agy, az átlagnál nagyobb hassal. Mit kéne gondolniuk? Azért átlagban 10 hónap alatt a has visszamegy, tehát ha nem hiztál, akkor nincs hasad.

Hát nem azt feltételezik rőlad, hogy hiztál, hanem inkább azt, hogy ismét terhes vagy.

2011. márc. 8. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 1 éves koráig volt hasam. Amikor elkeztem szedni a fogamzásgátlót, akkor ment le hirtelen a hasam. Mert vízhajtós volt. Amíg szoptattam nem is lehetett szedni. De utána egy-kettőre lement, pedig azt hittem már nem változik vissza sose! :)
2011. márc. 8. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Előző vagyok. Tudom milyen érzés amikor mondják: látom jön a kistesó! Váááá!!! Most ha van még az ember lányának egy kis pocakja, és mivel más ruha nem áll jól csak a kismamaként hordott, akkor már egyből terhesnek kell nézni?Inkább magunkra vesszük a kismama felsőt, mint egy átlagos testhezállóbb ruhát amiből kibuggyannak a hurkácskák...
2011. márc. 8. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 2éves.A mai napig ugy nézek ki,mint aki megsem szült,mint egy etiop.De csak a hasam maradt nagy.És igen tőlem is megkérdezik elég sokszor.Attol függ milyen napom van,van,hogy rosszul esik van,hogy nevetek rajta.
2011. márc. 8. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyen tunika jellegu, mell alatt huzott felso ket tipusnak all jol:

kismamanak es lapos hasu, vekony nonek.

Nem kismamat keves pocikkal (ugy is, hogy sohasem szult) siman terhesnek nezik egy ilyen felsoben.

Es igen, mar lehetnel terhes 10 honapos babad mellett.

5 honapos volt a fiam, amikor teherbeestem a picivel, en mondjuk vekony voltam, hasam sem maradt, nem is volt nagy pocakom, szoval nekem epp az volt a furcsa, hogy meg 6-7 honapos terhesen sem nezett senki sem kismamanak. Ilyen is van.

2011. márc. 8. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!