Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jajj, mit tegyek? S e gítsetek...

Jajj, mit tegyek? S e gítsetek! Hogyan győzzem le?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve. 8 hónapos a fiam, akit mindennél jobban imádok, nem is ezzel van a gond. Egyre kevesebb türelmem van, ahogy kezdődnek a hisztik, vagy valami gond van, pl nem eszik rendesen. Meg akarok felelni, jó anya akarok lenni. Rossz családi hátterem van, talán ebből is adódik, hogy mindenkinek, és mindennek meg akarok felelni, már-már tökéletes anyukája szeretnék lenni a fiamnak, azt akarom, hogy neki a legjobb legyen, de így nem lesz. Ha hisztizik, és beteszem az ágyba, rögtön bűntudatom lesz, hogy miért hagyom sírni?! Rossz anya vagyok. Ha nem eszik szépen, és kicsit mérgesebb leszek (persze nem bántom) rögtön az jár a fejemben, hogy rossz anya vagyok. Tulajdonképpen mindig ez jár a fejemben, hogy "jajj mindent jól akarok csinálni, mert különben rossz anya vagyok" Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?
2012. febr. 2. 12:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Természetes nyugtatóra gondoltam, tudod macskagyökér...nekem van, mert én is elég feszült, ideges tipus vagyok (szülés óta) és gondoltam segítek magamon, bár a bor is beszkott jönni, de az azért mégsem járja, hogy ennyit igyak:-)))

A neve Wörishofener Nevenpflege, dm-ben vettem. Semmi gyógyszer!! 100°%-ig természetes!

2012. febr. 2. 13:30
 12/14 A kérdező kommentje:

Hasna! Köszi, nagyon hasznos tanácsokat írsz. :) Asszem most egy szellemi frissítés fog következni nálam, odaadom apának a gyereket, én meg elmegyek kikapcsolódok, és átgondolom, mit hogyan kellene ezek után tenni. Egy biztos, megfelelni már nem akarok, sem bizonyítani, mert sok jóra nem vezethet...

Mindenki másnak is köszönöm a választ!

2012. febr. 2. 13:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Kajálás: Igaziból nem érdekel, hogy "koszosan" eszik, mert megmosom, elmosom, kimosom. Inkább a súlya miatt aggódom, mert az utóbbi 2 hónapban hízott összesen 400 grammot. Doki szerint normális, én még is aggódom emiatt kicsit. Ő a kincsem, és nem szeretném, ha baja lenne.
2012. febr. 2. 13:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Na, hogy vagy? :-)
2012. febr. 4. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!