Hivatalosan is bejelentették, hogy van GYED kompenzáció. Szerintem itt a fórumon nagyon sokan nem mondanak igazat?
tegnap írták többen, hogy 30e meg 50e Ft-tal kevesebbet kapnak. Ez tök nem igaz!!!
A GYED nem csökkenhet ennyivel, én elhiszem, hogy nagy a felháborodás, de azért valótlanságot nem állítsunk már kérem szépen! A GYED volt a kérdés, nem más!
Környezetemben többnek csökkent, én intézem a kompenzációjukat, tehát tudom, hogy hogyan működik a GYED. 50e Ft-tal nem csökkent senkinek, sem 30e-rel.
Lehet, hogy másnak evidens, de nekem nem:
Jól értem, hogy függ attól a kompenzációra való jogosultság, hogy kérte-e valaki az adójóváírást tavaly, vagy sem? (a kérte, az azt jelenti, hogy év közben, vagy év végén, mindegy)
Kedves utolsó! Én pontosan így kaptam tavaly, ahogy írtad!
Hát ez van .. igényelünk majd minden sz@rt. Lassan már a tisztességes nép fog az önkormányzatokba bejárni segélyekért meg minden sz@rért ..
Erről eszembe jut az, ami a facebook-on kering .. kép 2050-ről. "Mókás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!