Megkaptátok a Gyedet? Kevesebb lett vagy több?
Eddig 87 ezret kaptam, most 82 ezer körül.
De legalább kompenzációra jogosult vagyok...
2. vagyok.
TGYÁSOM 95 volt tavaly dec. 27-ig. GYED-em pedig 85 körül lesz. Mivel én nem jártam jól másokkal ellentétben.
Nem hazudtam, leírtam ténylegesen, mi a helyzet.
Ilyen egyszerű .. :))
Utolsó:
Nem a 2. vagyok, hanem az 5., de hazugsággal vádolni valakit, ráadásul úgy, hogy TE nem tudsz számolni, eléggé meredek dolog.
Tavaly a gyed max. br. 109200 Ft volt. Ha valaki kérte adójóváírást és adókedvezményt is (egy gyerek után), akkor 89 Ft szja és 10%-os nyugdíjjárulék került belőle levonásra.
Általános iskolai matematika: 109200-89-10920 = 98190 Ft volt a maximális gyed nettó összege. A 2. válaszoló, ennél kevesebbet kapott...
Szóval tanácsolom, hogy mielőtt legközelebb meg akarsz hazudtolni valakit, előbb gondolkodj, nézz utána és számolj!
Eddig 88 ezer párszáz Ft-ot kaptam - úgy, mint Te, kedves kérdező -, most pedig egy ezressel kevesebbet.
Akkor most hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!