Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez esetben jár...

Szerintetek ez esetben jár tovább a gyes?

Figyelt kérdés
Szóval, kisfiam betöltötte a 2 évet, én másnaptól elkezdtem kivenni az összegyűlt szabikat. Ezalatt nyugdíjas apukám igénybe vette a gyest helyettem. Én most terhes vagyok és lassan lejár a szabim, el kell mennem két hét táppénzre, majd a két hét leteltével kiveszem a szülési szabadságot,amely 4 hét, aztán tgyás... A kérdés, hogy tp. és szülési szabi alatt maradhat e a gyes apukámnak?
2012. febr. 1. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:
A táppénz alatt maradhat, de a szülési szabi alatt nem.
2012. febr. 1. 15:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja és kicsit fogalomzavarban szenvedsz: "kiveszem a szülési szabadságot,amely 4 hét, aztán tgyás" a tgyás az az ellátás, ami a szülési szabadság idejére jár. Vagyis amint szülési szabadságra mégy, már tgyáson vagy.
2012. febr. 1. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!