Mit csináljak ilyenkor?
Én is csak azt tudom mondani, kitartás,ne keseredj! Mi is épp hat hónapja próbálkozunk,igaz én még az ovumat sem figyelem,csak együtt vagyunk és jól érezzük magunkat, a többit természetre bízzuk. Sokszor én is elkeseredek,de inkább az bánt,mikor itt olvasgatok, hogy "jaj segítség összevissza kufircoltam és terhes lettem",mi meg itt hiába várjuk. De hát ilyen az élet.
Nálam meg most még valami gond is van,mert januárban egyáltalán nem jött meg,de minden teszt negatív,így épp holnap doki:(
2.vagyok!
Köszi az érdeklődést,nem fogjátok elhinni de ma reggel megjött.Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek,de a dokihoz elmentem végül. Először ő is jót nevetett,hogy épp ma jött meg,így csak ultrahangon vizsgált meg,nem talált semmi bajt. Azt mondta vagy a peteérésem csúszott el,vagy megtermékenyült de nem tudott beágyazódni, ez miatt késett!
Így annak örülök, hogy legalább baj nincs, és próbálkozunk tovább!
Miért nem próbálod ki az ovulációs tesztet? Patikában drága, de Vaterán már elég olcsón kapható és tutira mehetsz vele, hogy mikor van ovu. Nekem az első baba így jött össze, 7 hónapig próbálkoztunk hiába, mikor elkezdtem tesztelni azonnal összejött. Most rendeltem múlt héten egy adagot mert próbálkozunk a következővel:-)
Nézz utána, nekem nagyon bevált pedig teljesen el voltam kenődve akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!