Szép név az úgy egybe hogy ha kislányom lesz hogy Lorenza Róza ha pedig fiú akkor meg Kristóf?
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 08:01
1/9 anonim válasza:
érdekes nekem a Róza nem nagyon tetszik a Lorenza mellett talán a z betűk miatt bár kétségtelenül nagyon dallamos. a Kristóf nagyon jó hozzá:)
2/9 anonim válasza:
Nekem meg pont hogy a lány név tetszik jobban, nem a legjobb megfogalmazás, rímelnek. Szerintem mindkét választás jó!
3/9 anonim válasza:
Nekem a Lorenza nem tetszik, mert olyan idegen hangzása van. Nekem kicsit a Lakatos Armandóra, meg a Kolompár Dzsesszikára hajaz. A Kristóf viszont jó választás lehet.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat , hát tudom sokaknak jut eszébe az idegen nevek magyarosítása után hogy cigós de nem vagyok cigó 100% magyar vagyok , és mivel anyu neve Róza és a halálakor megígértem neki hogy a kislányom az ő nevét kapja majd ezért keresek hozzá megfelelő másik nevet és a lorenza nekem teszik is meg rímel is ezért gondoltam bár az apuka Szalavics de talán ahhoz is megy majd.
Még egyszer köszönöm szépen , lehet furi név a Lorenza de nekem tetszik.
2009. máj. 31. 10:07
5/9 anonim válasza:
Szalavics Róza Lorenza, én így mondogatom magamnak most, de ez is elég nyelvtörős;-)
6/9 anonim válasza:
A Lorenza kicsit furcsa,de az a lényeg h nektek tetszik v nem. Nem? Amúgy az én kisfiamat is Kristófnak hívják.
7/9 anonim válasza:
A kristóf az szép név érdemes adni egy gyereknek.
8/9 anonim válasza:
Szalavics Róza szépen hangzik, így nem lesz nyelvtörős, szerintem. :)
A Kristóf név nagyon jó választás.
9/9 anonim válasza:
Szalavics Róza szépen hangzik, így nem lesz nyelvtörős. :) Amúgy a Kristóf nagyon jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!