Melyik nevet adtad a kislányodnak?
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 09:18
22/45 anonim válasza:
Sziasztok nekem a lányomat Biankának hívják és a pocimban levő neve pedig Nikoletta lesz...
23/45 anonim válasza:
Boglárka, és Boginak becézzük.
Nekem tetszik a Veronika is, Roni becézéssel és Ramóna, Rami becézéssel. Bár ha lesz még egy lányzóm és a Szabina nevet szeretném Neki.
25/45 anonim válasza:
Az enyém Natasa (Nata, bátyjának Nataska, egy ideje Nasalya is, mióta az unokanővére így ejtettte a nevét:)).
28/45 anonim válasza:
Kislányom Noémi. Listás volt a Lili, Léna, Linda
29/45 anonim válasza:
Az én lányom neve Kitti. Nekünk rövid név kellett a hosszú vezetéknévhez.
Én már kislány koromban elhatároztam, hogy ha lesz egyszer lányom mi lesz a neve. Szerencsére a férjemnek is tetszett a név.
A kisfiúnk is azt a nevet kapta amit még gyerekkoromban találtam ki.
30/45 anonim válasza:
Az enyém neve Hilda, itthon hisztikének becézzük, mert annyit tud tombolni h már idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!