Lea Erzsébet a nagyobbik (Erzsébet anyósom után, nekem amúgy egyáltalán nem tetszik), a kicsi Gyöngyös Nóra. Nem becézzük őket, Leának és Gyöngyösnek hívjuk a lányokat itthon is, ha mérges vagyok rájuk, akkor nagy ritkán Leus, Nórika, onnan már tudják, hogy rossz fát tettek a tűzre.
2012. jan. 31. 12:13
12/45 anonim válasza:
Az én lányom Nikolett. Niki és Nikkancs a beceneve. Apjának Bébi.:)
2012. jan. 31. 12:22
13/45 anonim válasza:
Lilien.:) mi is Lilizzük, nagyon illik rá.
2012. jan. 31. 12:53
14/45 anonim válasza:
Kislányom neve Adrienn. Tetszett még az Eleonóra és a Miléna, de nem mentek volna a vezetéknévhez.
2012. jan. 31. 13:06
15/45 anonim válasza:
Az én kislányom Zsófia lett.Zsóbaba,Zsófici,Zsófika becézve+az "általános" becenevek(Kiscica,Nyuszi,Nyuszibaba,Babó stb.).
Zsófiának akkor hívjuk,ha rosszalkodik és rá kell szólni.:-)
2012. jan. 31. 13:51
16/45 anonim válasza:
Egy kislányunk van ő Gréta Anett!Én Grétusnak becézem vki Grétinek.Ha a második csemeténk aki még gondolatban van csak kislány lesz akkor szeretném ha Gerda Edit lenne....
2012. jan. 31. 13:56
17/45 anonim válasza:
Pici lányom Zzófia lett, és Zsófinak becézzük, máshogy nem
:) Reméljük a következő is lány lesz, bár jelenleg nem tudnék dönteni, mert tényleg sok szép lány név van. Nekem most nagyon testszik az Emese
2012. jan. 31. 15:59
18/45 A kérdező kommentje:
Én is Adri vagyok, de jó, mostanában nem igen hallottam, hogy ezt a nevet adják kislányoknak! :) A Miléna nálam is listás, ahogy a Zsófi is. Emese szintén nagyon tetszik, de talán ez az egyetlen olyan név ami nem nagyon passzol a vezetéknévhez. Gerda szintén listás. :)
2012. jan. 31. 19:27
19/45 anonim válasza:
Nálunk még csak tervben van a baba, de a "listás" lányneveink: Bíbor Anna ( párban, másodiknak az én nevem kapja), Sára, Paula, Tímea, Kiliána
Jó névadást, és bízz az ösztöneidben, no meg amit a baba választ magának!
2012. jan. 31. 20:50
20/45 anonim válasza:
5 hetes terhes vagyok a masodik babammal( van egy 2,5 eves fiam) .
Ha lany lesz akkor Viktoria (ferjem kedvenc lany neve) en szerettem volna ritabb nevet adni de a fiunk nevet en valasztottam. De lesz masodik neve. Most a Milla tetszik nagyon meg az Olivia. A ferjem masodiknevkent az en nevemet( Noemi) szeretne adni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!